Trešdien, 23. oktobrī, un ceturtdien, 24. oktobrī, Ventspils pilsētā tiks dalīti Eiropas Komisijas (EK) bezmaksas pārtikas produkti par novembri. Produktus dalīs Ventspils evaņģēliski luteriskā draudze sadarbībā ar SIA "Betānija".

Ventas kreisā krasta iedzīvotājiem pārtikas produktu izdale notiks trešdien, 23. oktobrī, no plkst. 9.00 līdz 12.00 un no plkst.15.00 līdz 18.00 SIA "Betānija", Platā ielā 11. Savukārt Pārventā, Talsu ielā 1 (ieeja no sētas puses) pārtikas produkti tiks dalīti ceturtdien, 24. oktobrī, no plkst. 9.00 līdz 12.00.

 

Personām, kuras vēl nav saņēmušas bezmaksas pārtikas produktus par citiem mēnešiem, šīs pakas ir iespējams saņemt katru darba dienu SIA "Betānija", Platā ielā 11 no plkst. 16.00 līdz 18.00, bet Talsu ielā 1 – katru darba dienu no plkst. 14.00 līdz 16.00.

 

Papildus informējam, ka 2013. gadā bezmaksas pārtikas produktus Platā ielā 11 un Talsu ielā 1 varēs saņemt vēl divas reizes. Par nākamo pārtikas paku izdales laiku iedzīvotāji tiks informēti atsevišķi.

 

Saskaņā ar Zemkopības ministrijas sniegto informāciju vienai personai 2013. gadā paredzēti pārtikas produktu komplekti ar šādu saturu: pilnpiena pulveris – 0,4 kilogrami, makaroni – viens kilograms, tvaicēti rīsi – 0,4 kilogrami, griķi – 0,4 kilogrami, manna – 0,5 kilogrami, kviešu milti (augstākā labuma) – 0,5 kilogrami un sautēta cūkgaļa – 0,25 kilogrami.

 

Tiesības saņemt pārtikas produktu komplektus ir:

  • trūcīgām ģimenēm (personām);
  • maznodrošinātām ģimenēm (personām);
  • ģimenēm vai atsevišķi dzīvojošām personām, kuras ir saņēmušas Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likumā noteikto vienreizējo pabalstu ārkārtas situācijā (piemēram, ugunsgrēka, plūdu u.c. iepriekš neparedzamu ārkārtas situāciju gadījumā), ja minēto faktu apliecina attiecīgās pašvaldības Sociālais dienests.

Ventspilī Eiropas Komisijas (EK) bezmaksas pārtikas produktus dala arī biedrība "Atvērtās durvis" (biedrība) sadarbībā ar Latvijas Sarkano Krustu. Biedrība EK bezmaksas pārtikas produktus dala katru otrdienu no plkst. 14.00 līdz plkst. 16.00 biedrības telpās, Loču ielā 8. Paku saņemšanai ir spēkā iepriekšminētie nosacījumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: