Ventspils Augstskola sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru un Ventspils Augsto tehnoloģiju parku šī gada 23.-24. oktobrī un 8.-9. novembrī organizē bezmaksas divu dienu seminārus, kas tiks veltīti tehnoloģiju komercializēšanas veicināšanai.

Pasākums tiek īstenotsvalsts atbalsta programmas "Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai" ietvaros.

 

Pasākumu galvenais mērķis ir iepazīstināt semināru dalībniekus ar izgudrojumu un tehnoloģisku projektu attīstīšanu un komercializācijas piedāvājumu sagatavošanu, kā arī sniegt zināšanas par tehnoloģiskajām biznesa idejām, finansējuma piesaistes procesiem un komandas veidošanas nozīmi.

 

Semināra galvenā mērķauditorija ir jaunu tehnoloģiju un izgudrojumu autori, zinātnisko institūciju pārstāvji, uzņēmumos strādājošie pētniecības un attīstības darbinieki, individuālie izgudrotāji ar saviem izgudrojumiem un tehnoloģisku projektu idejām, kurām piemīt komercializācijas potenciāls, un tehnoloģiju pārneses kontaktpunktu darbinieki.

 

Semināra teorētiskajā daļā dalībnieki tiks iepazīstināti ar izgudrojumu komercializācijas nozīmi un veidiem, saņemot vispusīgu informāciju, kā labāk un efektīvāk komercializēt savu izgudrojumu. Praktisko nodarbību laikā semināra dalībnieki izvērtēs sava izgudrojuma komercializācijas iespējas, sagatavos komercializācijas priekšlikuma prezentāciju un tehnoloģijas profilu.

 

Semināru vadīs Anna Pobol un Markku Virtanen. Lektoru CV pieejami šeit (Anna Pabol) un šeit (Markku Virtanen).

 

Iepazīties ar semināra programmu ir iespējams šeit. (Semināru darba valoda – angļu)

Dalībnieku skaits dalībai semināros ir ierobežots, tāpēc dalībnieku atlase notiks, pamatojoties uz iesniegtajām Pieteikumu anketām. Pieteikuma anketu var atrast  šeit.

 

Pieteikties dalībai seminārā, iespējams, līdz 2013. gada 22. oktobrim elektroniski, nosūtot Pieteikuma anketu uz e-pasta adresi: natalja.jarohnovica@venta.lv.

 

Projektu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: