Noslēdzoties tūrisma sezonai, Kurzemes Democentrs visiem ventspilniekiem un pilsētas viesiem atgādina, ka interaktīvā izstāde „Kas ir mūzika?” būs vēl apskatāma līdz 31. oktobrim pilsētas promenādē – Ostas ielā 23, Ventspils Biznesa centra 2. stāvā.

Līdzās tik populārajam Kurzemes Democentra fotostendam un domuspēka spēlei, izstāde „Kas ir mūzika?” apmeklētājiem arī rudens sezonā piedāvā aizraujošu un izklaidējošu piedzīvojumu un ceļojumu mūzikas pasaulē. Apmeklētājiem ir iespēja aktīvi līdzdarboties un iepazīt ekspozīcijas, pašiem iesaistoties, proti, spiežot pogas, sitot bungas, spēlējot gaisa ģitāru un mūžīgās klavieres, komponējot, sitot ritmu un citādi darbojoties.

 

Papildus izstādes aplūkošanai dalībnieku grupām - klasēm, darba kolektīviem, draugu vai radu pulciņam un citiem – piedāvājam piedalīties dažādās radošajās darbnīcās. Tajās dalībnieki, praktiski darbojoties, var uzzināt ko jaunu par elektrību, spēku, inerci, vielu agregātstāvokļiem, vēja ģeneratoriem un citām tēmām. Jāpiebilst vien, ka dalība izstādē vai radošajās darbnīcās grupām jāpiesaka iepriekš pa tālruni 63664910 vai 26078821.

 

Izstādes organizatori aicina ciemos gan Ventspils iedzīvotājus, gan viesus – tā paredzēta ikvienam. Izstāde būs lieliska atpūta ģimenes lokā, savukārt skolēnu un jauniešu grupas gūs jaunu skatījumu uz skolā iegūtajām zināšanām. Izstāde atklās jaunas perspektīvas arī profesionāļiem.

Izstādi „Kas ir mūzika?” Ventspilī varēs aplūkot līdz 31. oktobrim, kad Kurzemes Democentrā notiks īpašs tūrisma sezonas noslēguma pasākums Helovīna jeb Visu svēto dienas noskaņās, par ko informēsim tuvākajā laikā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: