Ventspils pilsētas Sociālais dienests dāvinājumā no biedrības "Latvijas Pašvaldību savienība" ir saņēmis  papildus AS "Latvenergo" dāvanu kartes "Elektrības norēķinu karte – 53,70 LVL".

Saskaņā ar dāvinājuma (ziedojuma) līgumu jaunsaņemtās dāvanu kartes "Elektrības norēķinu karte – 53,70 LVL" izsniedzamas trūcīgām un citām mazaizsargātām ģimenēm ar bērniem, kas lieto AS "Latvenergo" piegādāto elektroenerģiju, šādā secībā:

  • trūcīgās ģimenes ar bērniem;
  • ģimenes, kurās ir bērns ar invaliditāti;

  • ģimenes, kurām piešķirts audžuģimenes vai aizbildņa statuss un kurā dzīvo bērns/-i;

  • daudzbērnu ģimenes, kuras nav saņēmušas tarifa kompensāciju 2400 kWh patēriņam no AS "Latvenergo".

Ja dāvanu karšu "Elektrības norēķinu kartes –53,70 LVL" skaits pārsniegs iepriekšminēto atbalstāmo mājsaimniecību skaitu, pārpalikušās dāvanu kartes nododamas arī citām mazaizsargātām ģimenēm ar bērniem, tai skaitā:

  • maznodrošinātām ģimenēm ar bērniem;

  • ģimenēm, kurās ir bērni, kas slimo ar celiakiju;

  • ģimenēm ar jaundzimušajiem (bērni, kas dzimuši sākot ar 2013. gada 1. janvāri, ja ģimene vēl nav saņēmusi nevienu karti);

  • Černobiļas AES avārijas seku likvidēšanas dalībnieku ģimenēm, kurās ir bērni;

  • nepilnām ģimenēm, kurās zaudēts kāds no apgādniekiem vai viens no vecākiem audzina bērnu viens;

  • ģimenēm ar bērniem, kurās kāds no vecākiem ir invalīds.

Sociālais dienests atgādina, ka visā dāvinājuma izsniegšanas periodā vienai mājsaimniecībai paredzēta viena dāvanu karte "Elektrības norēķinu karte – 53,70 LVL", neatkarīgi no tā, cik mērķa grupām tā atbilst. Izņēmums ir daudzbērnu ģimenes, kas neskatoties uz to, ka jau ir saņēmušas vienu dāvanu karti, pēc 2013. gada 1. aprīļa to var saņemt atkārtoti.

 

Lai saņemtu dāvanu karti, nākot uz Sociālo dienestu, jāņem līdzi:

1. personu apliecinošs dokuments (pase);

2. savs AS "Latvenergo" klienta līgums vai Latvenergo Klienta karte (lai noskaidrotu klienta līguma numuru);

3. ja ģimenei (personai) nav noslēgts līgums ar AS "Latvenergo", jāzina elektroenerģijas piegādes līguma numurs, kas slēgts ar privātpersonu mājoklim, kurā dāvanu kartes saņēmējs dzīvo un lieto elektroenerģiju. Šajā gadījumā Sociālajā dienestā ir jāuzrāda arī īres līgums, kas noslēgts ar mājokļa īpašnieku;

4. Černobiļas AES avārijas seku likvidēšanas dalībnieka apliecība.

 

AS "Latvenergo" elektrības norēķinu karšu izsniegšanas kampaņas mērķis ir celt trūcīgo un mazaizsargāto ģimeņu ar bērniem sociālo labklājību. Kopumā no 2009. gada decembra, kad tika uzsākta dāvinājuma izsniegšana, līdz šim brīdim Sociālais dienests ir izsniedzis 3780 elektrības norēķinu kartes. Pašlaik Dienestā ir pieejamas 140 dāvanu kartes "Elektrības norēķinu karte – 53,70 LVL".

 

Papildu informācijas saņemšanai iedzīvotājiem jāzvana pa tālruņiem 63601210 vai 63663001, vai arī jāvēršas personīgi Sociālajā dienestā Raiņa ielā 10 vai Sociālā dienesta Pārventas filiālē Talsu ielā 39.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: