Tuvojoties valsts svētkiem, Latvijas Republikas proklamēšanas dienai, Ventspils novada pašvaldība aicina izvirzīt apbalvošanai Ventspils novada fiziskās un juridiskās personas vai arī personu grupas un kolektīvus par ieguldījumu Ventspils novada attīstībā un atpazīstamības veicināšanā.

Ventspils novada domes nolikums "Par Ventspils novada pašvaldības apbalvojumiem" paredz Pateicības raksta, Atzinības raksta un Goda raksta piešķiršanu.

 

Jebkurš novada iedzīvotājs vai pašvaldības darbinieks ir tiesīgs ieteikt apbalvošanai ar novada pašvaldības Pateicības rakstu, ierosinājumus apbalvošanai ar pašvaldības Atzinības rakstu var iesniegt novada domes deputāti, pašvaldības izpilddirektors, pašvaldības iestāžu un struktūrvienību vadītāji un fizisku personu grupa (ne mazāk kā piecas personas), savukārt ieteikumus apbalvošanai ar novada pašvaldības Goda rakstu ir tiesīgi iesniegt novada domes deputāti, izpilddirektors, pārvalžu vadītāji un fizisku personu grupa (ne mazāk kā piecas personas).

 

Iesniedzot ziņas par apbalvojamo, jānorāda personas vārds, uzvārds, personas kods, dzīvesvieta, darbavieta vai nodarbošanās, juridiskajām personām – nosaukums, vadītājs – un apbalvojuma piešķiršanas pamatojums (vispusīgs nopelnu apraksts, par kuriem ierosina apbalvot). Pieteikumi līdz 23. oktobrim jāsniedz pagastu pārvaldēs vai Ventspils novada pašvaldībā Ventspilī, Skolas ielā 4.

 

Apbalvojumu svinīga pasniegšana paredzēta valsts svētku pasākumā 18. novembrī Piltenes Kultūras namā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: