13. oktobrī noslēgusies Ventspils Piedzīvojumu parka vasaras sezona.

Šogad tā vērtējama kā ļoti veiksmīga – Piedzīvojumu parks tika papildināts ar jaunām un interesantām atrakcijām, ir bijis kupls pašmāju un ārvalstu apmeklētāju skaits – turpat 360 tūkstoši cilvēku. Visas sezonas laikā Piedzīvojumu parku apmeklējušas 87 organizētas skolēnu grupas.

 

Piedzīvojumu parkā notikuši lieli pasākumi: Tūrisma sezonas atklāšana, Piedzīvojumu parka pusmaratons, kalnu riteņbraukšanas sacensības, kantrī mūzikas pasākums, Latvijas 4. nūjošanas festivāls un Lielā saldējuma kokteiļa gatavošana pirmajā skolas dienā.

 

Vēl līdz oktobra beigām ar iepriekšēju pieteikšanos iespējams apmeklēt Piedzīvojumu parka virvju trasi „Kaķa taka” un spēlēt peintbolu. Iepriekš jāpiesakās pa tālr.: 28611333.

 

Neskatoties uz to, ka atrakcijas nebūs pieejamas, ikdienā Piedzīovjumu parkā darbosies kafejnīca „Stenders Pica”.

 

Novembra un decembra mēnesī Piedzīvojumu parks tiks gatavots slēpošanai un snovbordam. Ziemā aktīvās atpūtas cienītājiem tiks piedāvātas divas slēpošanas trases – viena pieredzējušiem slēpotājiem, bet otra iesācējiem. Būs arī snovparks un mācību kalniņš ar snovborda mācību elementiem. Kā jaunums šogad plānota trase ar laika mērīšanas iekārtu. Tāpat kā iepriekšējās sezonās darbosies kameršļūkšanas trase un ragaviņu kalniņš, kā arī airbag spilvens ekstrēmiem trikiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: