Ziņas

  • Aizvadīts ''Latvijas spēcīgākā skola 2024'' Ventspils posms 0

    3. maijā norisinājās projekta “Latvijas spēcīgākā skola 2024” Ventspils posms, ko organizē Latvijas Pauerliftinga federācija. Projekts norisinās kopš 2018. gada ar mērķi iepazīstināt skolu jauniešus ar vieglāko no pauerliftinga disciplīnām – svaru stieņa spiešanu guļus.

  • Usmā atjauno brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrību 1

    Usmas un Ugāles aktīvie iedzīvotāji pērn izveidojuši Usmas brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrību, saprotot to, cik tālu abi pagasti atrodas no Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) posteņiem, no kuriem nepieciešamības gadījumā steigties palīgā ugunsnelaimē nonākušajiem.

  • Būs satiksmes ierobežojumi 1

    11. maijā plkst. 11.00 Piedzīvojumu parkā ar velobraucienu tiks atklāta Ventspils vasaras tūrisma un velo sezona. Šī gada velobrauciena moto ir ''Olimpiskie velozibšņi'', kas izvēlēts saistībā ar vasaras olimpiskajām spēlē, kuras šogad norisināsies Parīzē.

  • Sociālais dienests aicina iedzīvotājus uz klātienes tikšanos 0

    Ventspils Sociālā dienesta pārstāvji aicina ventspilniekus piektdien, 10. maijā, no plkst. 10.00 līdz 12.00, Galvenajā bibliotēkā, 2. stāva zālē, izmantot iespēju un tikties klātienē, lai saņemtu atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem par sociālās palīdzības piešķiršanas kārtību, pabalstu saņemšanas iespējām, sociālo pakalpojumu pieejamību, kā arī Sociālā dienesta aktualitātēm.

  • U19 puiši izcīna sudrabu 1

    Sestdien, 4. maijā, Daugavas sporta namā Rīgā notika Latvijas Jaunatnes basketbola līgas pusfināli U19 puišiem. Ventspils sporta skola "Spars" uzvarēja DSN ar 81:73, pēc 11 gadu pārtraukuma atgriežoties turnīra finālā. Basketbola skola "Rīga"/Alfrēda Kraukļa VEF apspēlēja Liepāju – 86:65.

  • Pārventas svētkiem šogad ''Saldie sešpadsmit'' 1

    18. maijā jau sešpadsmito reizi svinēsi Pārventas svētkus. Šajā reizē svētku programma būs kā salds pārsteigums, pulcējot pārventniekus svētku gājienā, dažādās radošās aktivitātēs un īpaši gatavotā koncertā, piedaloties pašiem un viesos aicinot jauno mūziķi Emīliju Bērziņu un atraktīvo grupu “Dziļi violets”.

  • "Ventspils Grain Terminal" pērn pieaudzis apgrozījums 11

    AS "Ventspils Grain Terminal" apgrozījums pagājušajā gadā bija 7,933 miljoni eiro, kas ir par 53% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās par 9,6% un bija 137 434 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

  • Pieaug būvdarbu apjoms un satiksmes ierobežojumi 0

    Valsts autoceļu tīklā palielinās būvdarbu apjoms un satiksmes ierobežojumi tajos - šonedēļ būvdarbi notiek jau 40 valsts ceļu posmos, informē VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

  • ''Ventspils'' neiekļūst LBL finālā 1

    "Rīgas Zeļļi" sestdien Rīgā iekļuva "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālā, kur rīdziniekus jau gaida "VEF Rīga". "Rīgas Zeļļi" mājas spēlē pieveica "Ventspili" ar 65:61 (14:18, 14:20, 16:10, 21:13), sērijā uzvarot ar 3-1.

  • Tirgus laukumā atkal varēs sekot līdzi hokejam 0

    No 10.  līdz 26. maijam Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā notiks Pasaules čempionāts hokejā, kurā piedalīsies Latvijas vīriešu izlase. Sekot līdzi Latvijas izlases spēlēm hokejā atkal varēs Tirgus laukumā.

  • Godātie ventspilnieki! 1

    4. maijā atzīmējam Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienu. Šodien, dzīvojot drošībā un labklājībā savā valstī, pilsētā, mājās, brīvība šķiet pašsaprotama un neatņemama vērtība.

  • Saņem Veselības ministrijas Atzinības rakstu 1

    Ceturtdien, 2. maijā, norisinājās Veselības ministrijas apbalvojumu svinīgā pasniegšana, kur Veselības ministrijas Atzinības raksts par profesionālu un godprātīgu darbu pasniegts SIA “Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” valdes priekšsēdētājam Jurim Lācim.

  • Lūdz palīdzību cīņā ar smagu slimību 0

    37 gadus vecā ventspilniece Liene Zīberga jau vairākus gadus cīnās ar ļaundabīgu audzēju un ir pienācis brīdis, kad, lai turpinātu ārstēšanos ir vajadzīgi lieli finansiālie līdzekļi. Liene lūdz līdzcilvēku palīdzību.