Ventspils Sociālā dienesta pārstāvji aicina ventspilniekus piektdien, 10. maijā, no plkst. 10.00 līdz 12.00, Galvenajā bibliotēkā, 2. stāva zālē, izmantot iespēju un tikties klātienē, lai saņemtu atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem par sociālās palīdzības piešķiršanas kārtību, pabalstu saņemšanas iespējām, sociālo pakalpojumu pieejamību, kā arī Sociālā dienesta aktualitātēm.

Tikšanās laikā uz iedzīvotāju jautājumiem atbildēs Sociālā dienesta vadītāja un nodaļu vadītāji, Ventspils pašvaldības domes pārstāvji, Ventspils muzeja pārstāvji, kā arī piedalīsies Ventspils nevalstisko organizāciju pārstāvji.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils pilsētas iedzīvotāji var saņemt Ventspils Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, tālr. 63601210, vai Ventspils Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, tālr. 63663001, kā arī pašvaldības mājaslapā https://www.ventspils.lv un Ventspils Sociālā dienesta mājas lapā https://labklajiba.ventspils.lv un sociālā tīkla Facebook lapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: