-9 °C

Vējš 0.51 m/s

Pirmdiena, 16. februāris
Jūlija, Džuljeta
Johny Bannis
uz 50 jābrauc!

Labdien! tas gabaliņš no sumatas liidz pacelamajam tiltam ir jābrauc uz 50! Mani sodien apstādināja netrafarēta policijas subaru markas automasina un uzlika bridinajumu.

Views
3562
31.05.2018, 20:04
S
S
SZMA V
Par Būšnieku ezeru

Vēlējos zināt, vai kas tiks taisīts un uzlabots pēc celiņa taisīšanas apkārt Būšniekeim? Vai arī sauļošanas zonā tā arī paliks "viena melnzeme ar žagariem." Runāju par to vietu, kura atrodas iebraucot Staldzenē. Ne ar mašīnu vairs nepiebraukt. Tos soliņus un galdiņus tur nevajadzētu, bet vienkārši apsiet ar zāli. Nevajag tādas briesmas darīt kā galvenajā Būšnieku ieeja, kur ne pasauļoties neko, vieni galdi un viss kokos. Bet to vietu varētu arīastāt kāda bija, nevis to celiņu taisīt tieši tur, viņš tur vispār nav vajadzīgs. Tur bērniem ir forši peldēties, jo sekli ir. bet tagad viena zeme un putekļi :((( Ventspils ko darīsiet?

Views
1444
31.05.2018, 04:57
dzintra365
Tilta dārzs

Tilta dārzā pie kokiem sasprastas kaut kādas plāksnītes, kam tās tur saliktas?

Views
814
29.05.2018, 09:29
Johny Bannis
HOLOGRAMMAS

Labdien. Tālajā 2000. gadā Ventspils muzejā jeb tagadējā digitālajā centrā bija hologrammas, kurās bija attēlotas Krievijas zeltlietas, ja nemaldos. Būtu priecīgs, ja kāds no tā laika muzeja darbiniekiem spētu atcerēties tās izstādes nosaukumu. Man tas ir svarīgi, jo es gribu vienu tādu gleznu sev!

Views
1140
28.05.2018, 21:19
K
K
krustmateflorence
Pilsētas seja.

šorīt braucot ar limuzīnu pa pilsētu,ievēroju ka tulpes un narcises jau vairumā noziedējušas.
Vispār manu prāt.ļoti pilsētas centrālai daiļai pietrūkst akcenta,pa maz daudzveidības ziedu un košum krūmu izvēlē,nav pilsētas sejā jaunu akcentu.
Arī piejūras parks ,kur ļoti daudz viesu un vietējie cilvēki atpūšas ,pietrūkst parkam raksturīgā dabas krāšņuma.

Views
1970
28.05.2018, 11:41
E
E
Edvards A
AUTOMAŠĪNAS MOTORS

Gribēju paintresēties kur Ventspilī maina motorus mašīnai un varbūt,kāds zin cenas apmēram pateicos

Views
793
28.05.2018, 11:07
Pēdējās komentētās

Pie tam neaizmirstiet uzrakstīt lielu lūgumu domei, lai apžēlojas…

Pirms 11 minūtēm

Gribiet, dariet paši, bet neaizmirstiet samaksāt nodoklīšus, lai …

Pirms 2 stundām

Sprādzēties vai nesprādzēties-tā tomēr būtu jābūt katra paša izvē…

Pirms 5 stundām