6 °C

Vējš 5.14 m/s

J
J
Jurciks
Rodeļu trase?

Kas īsti ir ar šo projektu? Cik tālu procesā?

Views
458
26.01.2018, 16:32
Z
Z
Zagle
Lielais prospekts 15, sētnieki

Paldies sētniekiem, kuri nebija izdarījuši savu darbu jau 2 dienas pēc kārtas. Ne vakar vakarā, ne šorīt no rīta nebija tīrīts nekas (24h)
Rodās jautājums, kapēc maksājam apsaimniekošanas maksas?

Views
989
25.01.2018, 12:03
Andris Emturs
autokrāns

varbut kads var pateikt kur Ventspilī atrodas celņu,paceleju,autokrāna ,apliecibas nomaiņa,, pedejo reizi bija juras vartos ,,gadus 7 atpakaļ .Paldies jau iepriekš par palidzibu

Views
574
23.01.2018, 15:31
Briedēns
Fotogrāfi.

Vai kādam būtu fotogrāfu Aivara Ķestera vai Jura Presņikova telefona nr.? Vai varat ieteikt vēl kādu? Mācos par fotogrāfu un meklēju kādu fotogrāfu / prakses vietu/vadītāju kur/pie kura varētu iziet kvalifikācijas praksi,kura strauji tuvojas.
Paldies.

Views
1191
22.01.2018, 09:48
mja
Brivpusdienasbērnudārzos :)

hmm,Rīgā jau kaut ko tādu pieminēja,Ventspils bērnudārzi arī grib brīvpusdienas bērnudārzā!? Vai ne?

Views
1286
20.01.2018, 15:41
Niknais
Paldies "Ventspils Reisam"

Svētdien mans radinieks, invalīds kaut kur bija pazaudējis savu maciņu. Nekas jau īpašs, tikai bankas karte un dzīvokļa atslēgas. Bet viņam tās bija svarīgas lietas. Kreņķi ne pa jokam. Liels bija mans prieks, ieraugot pazīstamus priekšmetus uz datora ekrāna. "Ventspils Reisa" šoferis, iespējams 22. maršruta, bija šo maciņu atradis, nodevis bāzē un administrācija nepažēloja laiku lai par šo atradumu informāciju publicētu internetā. Tas lieku reizi pierāda, ka "Ventspils Reisam" ir svarīgs katrs cilvēks un ka šoferi tur nepaiet vienaldzīgi garām cita cilvēka neveiksmei. Paldies Jums!
Ventspilnieks.

Views
1312
18.01.2018, 11:55
Pēdējās komentētās

Pirms rakstāt par 30 bērniem vienā klases telpā, vajag palasīt MK…

Pirms 2 stundām

Labdien! Pateicamies par Jūsu izrādīto interesi saistībā ar bijuš…

Pirms 2 stundām

Es to saprotu tā skola nav rentabli uzturet tatad skolu apvieno…

Pirms 3 stundām