Vējš 5.14 m/s
Vējš 5.14 m/s
embutes 3 lauž ,logus maina ,šķūņus ,piebūves jauc.atļaujas nevajag.
Dzirdēju, ka Bērnu pilsētiņās plāno uzstādīt jaunas rotaļu iekārtas. Ar ko tās atšķirsies no esošajam?
Kur ir vislielākais bardaks un vislielākā visatļautība un visstulbākā tauta.Nu protams ka Latvijā.Kā man tas viss ir piegriezies ja jūs zinātu.
Vai tiešām jūs piekritīsiet iznīdēt šo zaļo zonu stāvlaukumam?Jā,zinu,man arī auto un ir grūtības ar novietošanu vakaros pēc plkst. 18....bet vismaz vienā mājas pusē, it sevišķi guļamistabas pusē gribas tas klusums un miers un tīrais gaiss. Šajā pilsēta tik visus parkus iznīdē ar bruģēšanu un mistiskām,bezgaumīgam celtnēm.
Sakiet lūdzu, kā var nokļūt Cirpstenes kapos,kas atrodas pie Lemberga hūtes? Tur tak visi ceļi ciet un nevar vairs piekļūt.
Varbūt basketbola klubam ir vērts uz vienu-divām sezonām paņemt pauzi no eirokausiem?
Vai tiks vērtēta R.Pleinica atbildība par bezprecedenta garu zaudējumu sēriju mājas spēlēs dažādos Eiropas turnīros?
Vai eirokausi joprojām sniedz līdzjutējiem un komandas vadībai baudu? Mājās spēlēs šosezon drausmīga bilance.
Jāvērtē ne tikai sportiskā puse, bet arī mārketinga lietas. Vasarā tika taisīta kaut kāda aptaujas anketa, bet kāda no tā visa jēga, ja nekas nemainījās? Šķiet, ka līmenī ir tikai karsējmeitenes. Talismana klubam nav, rīkotie konkursi stipri atpaliek no Dānijā redzētā. Sponsori acīmredzot arī neciena skatītājus, ja katru spēli lielajā pārtraukumā uz lielā ekrāna pārraida vienus un tos pašus reklāmas rullīšus.
Laikam klubs ir pelnījis, lai uz atlikušajām spēlēm nāktu tikai 200-400 skatītāju.
Pirms rakstāt par 30 bērniem vienā klases telpā, vajag palasīt MK…
Labdien! Pateicamies par Jūsu izrādīto interesi saistībā ar bijuš…
Es to saprotu tā skola nav rentabli uzturet tatad skolu apvieno…