6 °C

Vējš 5.14 m/s

Nadjuša
ūdens kapsētā

Plānoju iestādīt atraitnītes uz kapiņiem, bet iepriekš, kad biju, tad nebija ūdens. Kad pilsētas kapsētā pieslēgs ūdeni? Gribu saprasts vai man ir jāņem ūdens līdzi vai nav?

Views
462
17.04.2018, 21:40
dzintra365
vecs dīvāns

Labdien.
Mums pēc remonta ir palicis vecs dīvāns vēlamies to izmests, bet piemājas konteineros to nevar mest . Kur un kad varizmest kādas leilas mēbeles vai ko citu un vai par to ir jāmaksā?

Views
1494
17.04.2018, 11:44
berjozova13
ietvju apgaismojums

Labdien!
Vai plānots apgaismot gājēju parejas Tārgales un Rindas ielu krustojumā?

Views
981
13.04.2018, 10:51
Dhaps
Trokšņi naktīs no ostas

Ventspils Osta, kas tie par nenormāliem trokšņiem naktīs ir no ostas?? Man pat logi dreb no tām skaņām. Tāda skaņa ka ar gigantisku lomiku pa metālu dauzītu. Nu nav izturams vairs!! Visa Ventspils skan.

Views
1133
13.04.2018, 00:59
qwerty
,,Skaisti dziedi lakstīgala'',jeb kā man patīk sudrabkaijas !

Vispirms lūgšu nesatraukties ,,zaļos'' un ,,tātačuostaspilsētabraucuzmežu'' domātājus.
Vai tiešām NĪP atkal neko nedarīs ar kaiju ligzdām uz daudzstāvu māju jumtiem? Vai tiešām nav nekādu ideju kā ar šiem monstriem cīnīties? Jā, tas neskar privātmāju sektoru , jo tur īpašnieks nepieļaus ligzdu rašanos uz sava jumta un piekļūt barībai arī tur nevar.
Laikam jau nav mums saimnieka daudzdzīvokļu namiem , jo nav risinājuma atkal gadu no gada. Apķēzītas fasādes,mašīnas, troksnis reizē ar saullēktu.
Ja nav iespējas (nav vēlēšanās) cīnīties (likvidēt ligzdas) pilsētā , tad varbūt var tās atšaut izgāztuvē ?

Views
1398
10.04.2018, 11:40
A
A
Art
kur taisa tatuvejumus

Kur taisa normalus tatu ventspili? kadas cenas? kadu var izdarit par 50-100 euro?

Views
2076
10.04.2018, 04:28
Pēdējās komentētās

Pirms rakstāt par 30 bērniem vienā klases telpā, vajag palasīt MK…

Pirms 2 stundām

Labdien! Pateicamies par Jūsu izrādīto interesi saistībā ar bijuš…

Pirms 2 stundām

Es to saprotu tā skola nav rentabli uzturet tatad skolu apvieno…

Pirms 3 stundām