Vējš 5.14 m/s
Vējš 5.14 m/s
Plānoju iestādīt atraitnītes uz kapiņiem, bet iepriekš, kad biju, tad nebija ūdens. Kad pilsētas kapsētā pieslēgs ūdeni? Gribu saprasts vai man ir jāņem ūdens līdzi vai nav?
Labdien.
Mums pēc remonta ir palicis vecs dīvāns vēlamies to izmests, bet piemājas konteineros to nevar mest . Kur un kad varizmest kādas leilas mēbeles vai ko citu un vai par to ir jāmaksā?
Labdien!
Vai plānots apgaismot gājēju parejas Tārgales un Rindas ielu krustojumā?
Ventspils Osta, kas tie par nenormāliem trokšņiem naktīs ir no ostas?? Man pat logi dreb no tām skaņām. Tāda skaņa ka ar gigantisku lomiku pa metālu dauzītu. Nu nav izturams vairs!! Visa Ventspils skan.
Vispirms lūgšu nesatraukties ,,zaļos'' un ,,tātačuostaspilsētabraucuzmežu'' domātājus.
Vai tiešām NĪP atkal neko nedarīs ar kaiju ligzdām uz daudzstāvu māju jumtiem? Vai tiešām nav nekādu ideju kā ar šiem monstriem cīnīties? Jā, tas neskar privātmāju sektoru , jo tur īpašnieks nepieļaus ligzdu rašanos uz sava jumta un piekļūt barībai arī tur nevar.
Laikam jau nav mums saimnieka daudzdzīvokļu namiem , jo nav risinājuma atkal gadu no gada. Apķēzītas fasādes,mašīnas, troksnis reizē ar saullēktu.
Ja nav iespējas (nav vēlēšanās) cīnīties (likvidēt ligzdas) pilsētā , tad varbūt var tās atšaut izgāztuvē ?
Kur taisa normalus tatu ventspili? kadas cenas? kadu var izdarit par 50-100 euro?
Pirms rakstāt par 30 bērniem vienā klases telpā, vajag palasīt MK…
Labdien! Pateicamies par Jūsu izrādīto interesi saistībā ar bijuš…
Es to saprotu tā skola nav rentabli uzturet tatad skolu apvieno…