6 °C

Vējš 5.14 m/s

dzintra365
Gumijas segums

Būtu forši, ja Bērnu pilsētiņa atlikušas vietās varētu uzlikt gumijas segumu, tas ir daudzreiz labāks nekā smiltis.

Views
662
27.03.2018, 11:07
jaanism
Siltinājumu kvalitāte

Kas tā par lietu, ka lielākā daļa no pilsētā nosiltinātajām dzīvojamo māju sienām pēc 2-4 gadu ekspluatācijas ir sapuvušas ar zaļu aļģi/sūnu? Vai šiem remontiem ir kāds garantijas laiks un būvētāji viņas visas pārtaisīs, vai mums iedzīvotājiem būs jāsedz šis kredīts, lai vai kā darbs būtu izdarīts? Cik noprotu, tad šis ir dēļ ventilācijas šahtu neizbūvēšanas, kur kondensātam iziet, bet kas par to atbildēs?

Views
648
27.03.2018, 00:02
K
K
krustmateflorence
Apstājies laiks!

šorīt braucot savā limuzīnā ,pa logu ievēroju,ka ziedu pulkstenis rāda nepareizu laiku.
Piestāju pie swedbankas,lai noņemtu naudu,ievēroju ka sētnieks aizgulējies,jo pašā bankas priekšpusē,mētājās sieviešu zeķubikses.
Fui ,cik nekulturāli.

Views
822
26.03.2018, 23:55
codah
Pagriezienu nerādīšana

Es parasti neesmu piekasīgs, bet arī mans pacietības mērs nu ir pilns. Mīļie autovadītāji, par ko tieši jūs domājat iebraucot/izbraucot no cirukuļa un lielā tilta apļiem? Es pat nerunāju par korekti izbrauktu apli, bet par elementāru pagriezienu rādīšanu. Es braucu tur katru dienu vairākas reizes un vismaz 2 no 3 reizēm autovadītāji nerāda pagrieienu, izbraucot no apli (sevišķi pa mazo aplīti, virzienā no kuršiem uz tobago pusi). It kā jau sīkums, bet ja mēs abi aplim tuvojamies +/- vienādos attālumos un tas otrs pamanās aplī iebraukt pirmais, tad man ir speciāli jāapstājas līdz nullei tikai tāpēc, ka neprotat izmantot sviru, kas lielākoties mašīnām atrodas stūres rajona kreisajā pusē. Man uzreiz ir skaidrs, ka brauksiet manai izejai garām, bet dabā aizbraucat pa pirmo izbrauktuvi. Tas tiešām ir tik sarežģīti darīt citiem zināmu par savu plānoto manevru? Saprotu, ka tie apļi mums nav diezko izdevušies, bet cmon.. cienīsim cits citu. CP iesaku tur padežūrēt, uzreiz būs kārtība.

Views
1680
26.03.2018, 11:11
codah
Pārbrauktuves signālgaismas errors

Atildīgie dienesti varētu pievērst uzmanību pārbrauktuves signālgaismai pie circle k apļa. Tur jau kuro dienu izskatās šādi:
https://failiem.lv/u/n4gp7wex

Views
836
25.03.2018, 20:53
dzintra365
Eiropas čempionāts šorttrekā

Dzirdēju, ka šonedēļ Ventspilī notiks Eiropas čempionāts šorttrekā. Zinu, ka mums Ventspilī ir labas sporta bāzes un vietējie labprāt tur trenējas. Bet vai tad mūsu ledus halle ir piemērota arī tāda mēroga sacensībām - čempionātam?

Views
351
23.03.2018, 20:14
Pēdējās komentētās

Pirms rakstāt par 30 bērniem vienā klases telpā, vajag palasīt MK…

Pirms 2 stundām

Labdien! Pateicamies par Jūsu izrādīto interesi saistībā ar bijuš…

Pirms 2 stundām

Es to saprotu tā skola nav rentabli uzturet tatad skolu apvieno…

Pirms 3 stundām