Vējš 0.51 m/s
Sveiki, vai ir kads kurs strada vai ir stradajis Buchera ? intrese tiesi metinasanas darbs, zinu to ka alga ir 800 brutto, tas ir patiesiba? kadi tur darba apstakli metinatajiem? visu laiku vajag darbinieki..........
Sveiki visiem! :)
Esmu nolēmusi septembrī uzsākt mācības Ventspils Augstskolā, biznesa vadību. ( loģistika vai finanses )
Vēlējos noskaidrot, kādas ir atsauksmes par šo universitāti? Kā ir ar darba iespējām studiju gados vai ir iespējams atrast darbu studentiem?
Paldies jau iepriekš! :)
Kā ir tagad ar siltuma darba laikiem tagad. Neko vairs nesaprotu, līdz cikiem strādā, līdz 5.00, līdz 7.00, līdz cikiem īsti?
Varbūt zināt cilveku kas nodarbojas ar zelta izstrādājumiem pie ko varētu pasūtīt sev vēlamo izstrādājumu(varbūt kas ved zeltu no krievijas) ?
Kā ventpilniekiem klājas ar zāles pļaušanu šovasar? Vai nav par daudz?
Dzīvoju pārventā,un bieži eju uz suņu pastaigas laukumu.Ļoti žēl,ka nauda ko mums jāmaksā(nodoklis par suni) nonāk valsts kasē!Laukuma žogs ir katrastofāls,salāpīts,barjeras ar šādas nekādas,un laipa pa kuru suns kāpj augšā un tad lejā-sāk trūdēt.Vai tiešām suņi ir pelnījuši šādu pastaigas laukumu-es šaubos vai kāds gribētu,lai bērnudārza atrakcijas būtu draņķīgā stāvoklī.Uz tādu jūs savus bērnus nevestu.. Nesaprotu,kāpēc man jāmaksā par čipu,potēm,nodoklis,ja pa ielu vaļā laist nedrīkstu,sodu liek,uz laukuma ari sunim nav ko darit..Toties mazo suņu īpašnieki drīkst staigāt bez pavadas,visur,un neviens neko nesaka.. Besī debīlie likumi,naudu iekasē,spiestā kārtā jāmaksā,bet pretī neko nesaņemam..Varat nosodīt,bet tas nav normāli.
Pie tam neaizmirstiet uzrakstīt lielu lūgumu domei, lai apžēlojas…
Gribiet, dariet paši, bet neaizmirstiet samaksāt nodoklīšus, lai …
Sprādzēties vai nesprādzēties-tā tomēr būtu jābūt katra paša izvē…