6 °C

Vējš 5.14 m/s

Nadjuša
Veloceliņi

Kā ar veloceliņu apzīmējumiem, vai šogad tos plānots atsvaidzināt?

Views
502
28.04.2018, 17:56
berjozova13
Svētki

Pagājušajā gadā, pavasarī, bija koncerti pie pilsētas strūklakām, kad tās ieslēdza. Ar meitu izbraukājām līdzi pa 3 strūklakām, meitai ļoti patika.
Vai arī šogad kas tāds būs? Vismaz Lielajā laukumā varētu kādu koncertiņu pie strūklakas ieslēgšanas.

Views
2071
27.04.2018, 19:33
K
K
krustmateflorence
PRIECĀJATIES UN SLAVĒJIET... .!

GANDRĪZ VESELU NEDĒĻU ,ES IZBRAUKĀJU VISUS LATVIJAS ,NOVADUS,DAUDZ REDZĒJU UN DAUDZ CILVĒKU SATIKU,UN LŪK MANS SECINĀJUMS.
MĒS VARAM BŪT PATEICĪGI PILSĒTAS VADĪBAI ,KA MUMS IR TIK SAKOPTA PILSĒTA,AR TĀDU SAKOPTĪBU VAR LEPOTIES ,DIEMŽĒL TIKAI VALMIERA,JŪRMALA,KULDĪGA UN TALSI,
TĀPĒC ,NENONIECINĀSIM TO,KAS MUMS VISIEM IR DOTS.
SLAVĒJIET VAIRĀK LEMBERGU,VIŅŠ CILVĒKS DARA VISU ,KAS VIŅA SPĒKOS VIEN IR,LAI MUMS VISIEM BŪTU LABI,PATIESI LABI.

Views
2686
26.04.2018, 22:35
X5
REŅĶU DĀRZS

Man 1 intresants jautājums ......
Kāpēc Reņķa dārzā ir nobruğēts Tikai 1 celiņš no galvenas ieejas lidz skatuves vietai ?????Ventspilim bruğis aptrūkās vai finanses priekš parejiem celiņiem?
Nu traki.......

Views
1127
26.04.2018, 09:49
dzintra365
Veloturētāji

Bieži braucu ar riteni uz pilsētas pludmali. Man šķiet vasarā ir baigi pamaz to velo turētāju, gadās, ka nav kur pieslēgt riteni. Vai nevar uzstādīt vēl kādus?

Views
701
26.04.2018, 08:40
Nadjuša
Bērnu rotaļu laukumi

Bieži apmeklējam bērnu pilsētiņas, un rotaļu laukumus. Sakiet lūdzu vai laukumiņi un iekārtas pēc ziemas tiks pārbaudīti?

Views
718
25.04.2018, 20:02
Pēdējās komentētās

Pirms rakstāt par 30 bērniem vienā klases telpā, vajag palasīt MK…

Pirms 2 stundām

Labdien! Pateicamies par Jūsu izrādīto interesi saistībā ar bijuš…

Pirms 2 stundām

Es to saprotu tā skola nav rentabli uzturet tatad skolu apvieno…

Pirms 3 stundām