Vējš 5.14 m/s
Labdien. Tālajā 2000. gadā Ventspils muzejā jeb tagadējā digitālajā centrā bija hologrammas, kurās bija attēlotas Krievijas zeltlietas, ja nemaldos. Būtu priecīgs, ja kāds no tā laika muzeja darbiniekiem spētu atcerēties tās izstādes nosaukumu. Man tas ir svarīgi, jo es gribu vienu tādu gleznu sev!
šorīt braucot ar limuzīnu pa pilsētu,ievēroju ka tulpes un narcises jau vairumā noziedējušas.
Vispār manu prāt.ļoti pilsētas centrālai daiļai pietrūkst akcenta,pa maz daudzveidības ziedu un košum krūmu izvēlē,nav pilsētas sejā jaunu akcentu.
Arī piejūras parks ,kur ļoti daudz viesu un vietējie cilvēki atpūšas ,pietrūkst parkam raksturīgā dabas krāšņuma.
Gribēju paintresēties kur Ventspilī maina motorus mašīnai un varbūt,kāds zin cenas apmēram pateicos
Gribetos zinat vai tieśàm saulaina dienà nevar izeiet cauri kempingam. Ar vîru bijàm izgàjusi cauri, bet nogurusi tapèc apsedamies un atpûtàmies, bet tad melnmataina sieviete cik saprotu direktore mus virnkarsi izdzina, jo nedrîkst cilvèki tà iet ielśà.
Łoti gribètu dzirdèt ko A.Lemberga kungs saka. Neticu ka noguris cilvèks it jàizmet tà àrà.
Labs vakars! Ir vēlme iegādāties dzīvokli Pārventā un pāriet ar ģimeni (es, sieva un zīdainis) uz dzīvi no Rīgas. Iemesls - tuvumā radi, lētāki dzīvokļi, laba pilsēta ģimenei. Man profesija saistīta ar metālapstrādi. Sieva friziere pēc papīriem, bet lielākoties darīti vienkārši darbi.
Jautājums, ko varat ieteikt par šādu lēmumu? Mums pašiem Ventspils sveša pilsēta. Internetā raksta visu ko - gaiss netīŗs, darba nav, Pārventa briesmīgs rajons utt. Cits saka super pilsēta ģimenei ar bērniem, kopta, sakārtota.
Pats visvairāk baidos par darba iespējām un algu. Vismaz 800 uz rokas ir jānopelna, lai kaut cik normāli dzīvotu.
It kā sīkums, bet tomēr.
Jau labu laiku Swedbanks bankomātos nav iespējams izņemt 5 € banknotes. Lai iedotu bērnam kabatas naudu jāņem nost 10 € un jāiet uz veikalu mainīt.
Protams nepārbaudu jau katru dienu visus bankomātus, bet cik eju noņemt naudu tik nav. Vakar piemēram nebija ne centrā, ne pie lielā topa, ne pārventā.
Varbūt VB var painteresēties kas pa lietu, jo ar parastiem mirstīgiem banka par tādām lietām nerunās.
Pilsētai?Vai ne lembergistu brandžai?
ja sunim nav ko darīt viņs pautus laiza.. mošk tev ar pamēģināt?
Zariņš un Vārpiņš vairs nedod, tagad viņiem ir ņemšanas laiks