6 °C

Vējš 5.14 m/s

Trešdiena, 17. decembris
Hilda, Teiksma
666.lv.
KAĶU BAROŠANA PAGALMOS

Esmu dzīvnieku mīlis, pašai kaķis mājās ( mājas kaķis ).
Esmu satraukusies par savu bērnu, jo tantiņas, kuras baro ielas kaķus tepat sētā, sāk iet ārpus rāmjiem ( barot vienu kaķi - ir ok, bet ja baro kādus 8, kuri vairojas un mitinās manā pagrabā...), mans bērns nevar paspēlēties pagalma smilšukastē, jo tā smird un ir pilna ar kaķu kakām.Arī no dzīvokļiem,saimnieki, ir bezkaunīgi - ved savus dzīvniekus piegānīt pagalmu. Izejot pagalmā var just kaķu nepatīkamo aromātu, it sevišķi, kad eju gar autostāvvietu. Kas būs ar manu bērnu, kad kaķiem piemetīsies kāda sērga? Vai tantiņas ir steralizējušas un potējušas pret trakumsērgu savus mīluļus? Iesaku vispārēju pagalma iztīrīšanu no ielas kaķiem, jo tantiņas neatbildēs par tiem, ko pieradina!
viss norit ap - Lielais prosp. 24 ēka ( no abām pusēm )

Views
5039
16.05.2018, 22:40
P
P
plumbers
Aplikācija

Labdien. vai nebūtu pēdējais laiks izveidot tel. aplikāciju par Ventspils pilsētas ikdienu, pilsētas plāns, mēneša pasākumi u.t.t.

Views
1016
16.05.2018, 06:53
M
M
Masuks02
Autoskola "Ceļš"

Iespējams bezjēdzīgi,bet varbūt izdodas šeit: varbūt kādas ir autoskolas "Ceļš" mobilais numurs. Paraistais man ir,bet man vajag mobilo numuru?! Varbūt vel kādam saglabājies?!

Views
648
15.05.2018, 13:19
J
J
Jānis biezais
darba slud

ko varat teikt par WD KOMPANIJU regulāri meklē šoferi un mehāniķi
kapec neviens neiet strādāt nemaksā vai kas cits

Views
1392
15.05.2018, 12:32
Tīģeris
Dīzeļdegviela + Rapšu eļļa

Mans jautājums ,cik procenti dīzeļdegvielai ir rapšu eļļas piejaukums? Pagajušogad bija normāla zilgana degviela ,bet šogad ir dzeltens ķīselis un mašīnai jaudas nava. Vienīgais Nestē ir normāla degviela

Views
1033
15.05.2018, 12:09
Pēdējās komentētās

Pilsētai?Vai ne lembergistu brandžai?

Pirms 5 stundām

ja sunim nav ko darīt viņs pautus laiza.. mošk tev ar pamēģināt?

Pirms 7 stundām

Zariņš un Vārpiņš vairs nedod, tagad viņiem ir ņemšanas laiks

Pirms 11 stundām