mja
Pārventas tilta aplis.

Lasīju ziņas ka taisās Pārventas apli pārtaisīt. Nu ko turamies, ja viņu pārbūves pirmos mēnešos būs vairāk sliktā nekā labā. Kas vainas aplim ir tagad, nav kur naudu atkal likt?

Comments
37
Views
2758
07.04.2020, 21:41
Komentāri (37)
Rādīt vispirms:
<>^<>
07.04.2020, 14:05:14

Jautājums:
Kādēļ tika izbūvētas divas joslas,vienā virzienā?
Atbildes:
1) lai nr.22 mikriņi , varētu braukt līdzās
2) lai netraucētu traukties uz "tiesas sēdēm"
3) lai iekšējā joslā,varētu izvietot pirotehniku (Tilta Svētkiem)
Pareizā atbilde ir ..

2
Ziņot redaktoram
Jānis ...
07.04.2020, 21:41:55

Es jau to vairāk kā humoru....Tas , kas šobrīd notiek uz tilta apļa Pārventā, ir absolūts REGRESS...Labs projekts "gāzētāju"vai" bremzētāju" dēļ ir atkal pārvērties par V.I.Ļeņina tiltu no pagātnes....Protams, šobrīd uz apļa vairs iespītēt nevienam nevar.

0
Ziņot redaktoram
<>^<>
07.04.2020, 13:55:25

Jānis ...
"Iespējams, ka vainīgs tas, kurš iedeva mums iespēju braukt pa tiltu divās joslās vienā virziena..."
Tieši tā!

2
Ziņot redaktoram
Gunārs Pētersons
25.03.2020, 16:44:36

Reāli vispār problēmas nekad nebūtu bijušas, ja tie pāris indivīdi neiedomātos, ka viņiem pieder ceļš un drīkst speciāli kādu stumt malā vai neļaut nogriezties. Reāli elementāra pieklājība uz ceļa nav nekāda. Kā grib, tā pirž pa joslām. Iebrauc aplī iekšējā joslā un izgriežās ārā no iekšējās joslas, kaut kan būtu jāieņem ārējā un tad jānogriežas. Tagad būs labāk, jo paši ventspilnieki labāk nejēdz braukt. Reāli dažam labam būtu ar burkānu pa priekšu jāskrien, lai kaut jēdzīgu trajektoriju ieņemtu. Kur nu vēl par pagriezienu rādīšanu būtu runa.

2
Ziņot redaktoram
Jānis ...
24.03.2020, 22:46:43

Iespējams, ka vainīgs tas, kurš iedeva mums iespēju braukt pa tiltu divās joslās vienā virziena...
Un sakās problēmas...
Neesam tam gatavi???

0
Ziņot redaktoram
C.L.
24.03.2020, 21:14:11

Kuro reizi jau par šito cepas?)))
Braucu, kā man ērtāk un viss...

10
Ziņot redaktoram
A
Arnoldinš
24.03.2020, 21:04:32

Ši globālā tēma par tilta apļiem tiek cilāta līdz apnikumam vismaz trešo gadu.Vai joprojām neesam atraduši optimālo apļu izbraukšanas variantu?
Tak ir arī Apvedtilts- kam problēmas- brauciet pa to....

0
Ziņot redaktoram
A
Aigars G.
24.03.2020, 21:58:06

Točna - pamet pāķiem no rajona tik tēmu - vīrus un tilta aplis - cilās piecgades plānu pildot

3
Ziņot redaktoram
A
All-cash
24.03.2020, 17:46:50

Labi,es braucu uz pārventu pa iekšējo, piltennieks redz josla brīva mauc uz tiltu. Man jābremzē, labā roka aizņemta, viņš jau arī ir aplī. Aplis ir tas pats vienvirziena ceļš, kas iet pa loku, un nekā citādi. Un uz tā ir jāievēro tie paši noteikumi kā uz vienvirziena ceļa, bez kādām interpretācijām. Tāpēc CSNotekumos nav īpaši noteikta braukšnas kārtība aplī. Nē nu var jau maukt un zīmēt kā ienāk prātā, kas arī notiek.

4
Ziņot redaktoram
Z
Zanis zubis
24.03.2020, 21:43:42

Vēl viens eksperts! Kas tu stulbs esi? Tam pilteniekam zīme - dodiet ceļu, tātad jāpalaiž visi kas brauc pa apli.

1
Ziņot redaktoram
gg65
24.03.2020, 21:57:30

Tiešām problēmas ar krustojumiem? Ko tu dari neregulējamos krustojumos? Tam, kurš brauc pa apli, tam ir galvenais ceļš. Tam, kurš grib iebraukt aplī, tam ir "DODIET CEĻU"
Iebraucēji aplī drīkst iebraukt tad, ja tas nerada avārijas situāciju pa to braucošajiem. Tas nozīmē to, ka ja tu ar 10km/h no tilta iebrauksi aplī, tad pilteniekam ir pietiekami daudz laika tev izbraukt priekšā un braukt tur, kur viņš grib. Nevienam nav jāgaida, kad kāds izbrauks pa apli vienatnē.

1
Ziņot redaktoram
N
nomaļnieks
24.03.2020, 12:53:42

Labajā joslā arī vajag uz asfalta uzzīmēt "krānu" ar norādi pa visu apļa aploci. Kas sevi identificēs kā "krāns", tas tad arī atbilstoši brauks.

3
Ziņot redaktoram
A.n.i.t.a
24.03.2020, 12:44:26

Ir nu gan satraumums , Ventspilī tāds auto blīvums , ka ne uz priekšu ne atpakaļ, sastrēgumi arī ..... Vienīgais par to apli , tie ,kuri grib nogriezties uz Piltenes pusi varētu rādīt pagriezienu , lai tiem ,kas brauc no Piltenes puses, nav lieki jāgaida, lai tiktu uz tiltu, bet citādi nekādu sarežģījumu nav un turpmāk pavisam nebūs braucēju,ja vīruss plosīsies , cerams,ka tomēr nē.Lai visiem stipra imunitāte un viss būs labi!!!

1
Ziņot redaktoram
555
24.03.2020, 12:27:05

Ventspilniek36,7...kur problēma...braucot pa tiltu Tu jau zini kur brauksi ,ja uz pārventu ieņem otro joslu ,ja uz Piltenes pusi ,tad pirmo ...tik grūti sapras to???

1
Ziņot redaktoram
V
ventspilnieks 36,7
24.03.2020, 14:00:12

Kur es rakstu, ka man būs bail braukt? :D Man arī netraucē pa ārmalu braucošie ;)

3
Ziņot redaktoram
Dalīties