6 °C

Vējš 5.14 m/s

Tīģeris
Dīzeļdegviela + Rapšu eļļa

Mans jautājums ,cik procenti dīzeļdegvielai ir rapšu eļļas piejaukums? Pagajušogad bija normāla zilgana degviela ,bet šogad ir dzeltens ķīselis un mašīnai jaudas nava. Vienīgais Nestē ir normāla degviela

Views
1033
15.05.2018, 12:09
K
K
krustmateflorence
IZRĒLĀ UN GRIEĶIJĀ IR SKAISTI,BET VENTSPILIJ IR SAVS ŠARMS.

TIKKO ATLIDOJU NO KĀRTĒJĀ CEĻOJUMA ,UN TOMĒR JĀTEIC,KA VENTSPILS NEKO DAUDZ VAIRS NEATPALIEK SAVĀ DABAS KRĀŠŅUMĀ ,NO CITĀM EKSOTISKĀM VALSTĪM.
LIELS PALDIES JĀTEIC PILSĒTAS DOMEI PAR ZIEDOŠO UN SAKOPTO PILSĒTAS VIDI.

Views
659
15.05.2018, 07:12
V
V
Valdis Putāns
Ventspils izglītības pārvaldei un A. Lembergam

Šodien vēlējos noskaidrot, kurā vietā mans bērns atrodas uz pieteikto dārziņu “Bitīte”, jo aprīlī man tika pateikts, ka zvanīs līdz 12. maijam. Pieteicām rindā tikko bērniņš bija nācis pasaulē 2016 gada novembrī.. Un jā, paši arī dzīvojam gāliņciemā. Ceļot dārziņu gāliņciema bērni cerēja, ka arī viņi tur tiks un nebūs jāmēro tāls ceļš līdz pii iestādei. Diemžēl izglītības pārvaldes darbiniece nespēja sniegt praktiski nekādu informāciju, visu laiku putrojās savās atbildēs, un pati centās skaidrot, ka bērnu vasarā vest uz dārziņu mēs taču negribēsim, jo ir apvienotās grupas, dežūrdārziņi, un tas bērnam nav labi. Man pat nepajautāja, vai to vēlos. Pēc manas informācijas gan ir zināms, ka pii ‘’Bitīte’’ jaunos bērnus sāks pieņemt jau augustā..

Views
1267
14.05.2018, 17:16
Arvic Sauleskalns
Žoga vārti

Varbūt te kāds var ieteikt labus žoga vārtu izgatavotājus un uzstādītājus?

Views
858
14.05.2018, 07:53
karlito
Alga uz rokas Ventspilī..

Šodien lasu kartējo ''pētījumu''...Vidējā alga Latvijā uz rokas-neto sasniedz 900eiro.Man jau ļoti nepatīk tas vārds-''vidējā''...Kā ir Ventspilī? Padalāmies ar info..cik mēs saņemam?

Views
4077
14.05.2018, 06:56
Diana H
Ventspils ostas teritorijas attīstības iespējas

Maģistra darba ietvaros veicu aptauju, lai noskaidrotu Jūsu viedokli par Ventspils ostas attīstību.
Anketa ir anonīma, rezultāti tiks izmantoti analīzes procesā.
Paldies jau iepriekš!

https://goo.gl/forms/QSAYK5JOxmdO9Gh02

Views
161
11.05.2018, 18:04
Pēdējās komentētās

Pirms rakstāt par 30 bērniem vienā klases telpā, vajag palasīt MK…

Pirms 2 stundām

Labdien! Pateicamies par Jūsu izrādīto interesi saistībā ar bijuš…

Pirms 2 stundām

Es to saprotu tā skola nav rentabli uzturet tatad skolu apvieno…

Pirms 3 stundām