Vējš 1.03 m/s
Vai kāds varētu ieteikt labu vietu, kur man labi salabos velosipēdu par adekvātu samaksu?
Silts laiks sen jau iestājies, bet pilsētā nav manāms, ka tiek labotas bedres uz braucamās daļas! Drīz jau vairs nebūs iespējams aizbraukt uz staldzeni jo ceļš (Bangu iela) tur ir pabriesmīgs bedre pie bedres! Jau vairākas nedēļas ir nomarķēts mazs ceļa posms, bet ceļa remonta darbi nenotiek, kāpēc? Vai pašvaldība līdzfinansēs auto riepas un ritošās daļas remontu? Ja jā, tad kur lai griežos jo manai mašīnai kautkas sāk jau grabēt! Arī Aizsaules iela ir briesmīga cilvēki tur brauc uz kapiem pa briesmīgu bedrainu ceļu!
mani visi Rīgas draugi zvana, kaut kas neticams,Rīgas Mērs atlaists no vadības, tāpat var būt ar Ventspils Mēru,lai Dievs soda tos,kuri šiem godīgiem cilvēkiem skarsies klāt.
Labdien! Varbūt Ventspils izglītības pārvalde šeit man var atbildēt -Kāpēc PII Saulīte mazie bērni iet āra tikai vienu reizi dienā?
Labs vakars jūsmājās! Es vēlējos uzzināt,kas būtu jādara,lai šajā pilsētā ar rītdieniņu var pelnīt 1000 euro? :)
Pēdējo nedēļu laikā esmu ievērojusi ,ka pilsētā reāli trūkst darba roku,vai tas nozīmē to,ka Ventspils kļūst pa pensionāru pilsētu.
Vairums uzņēmumu šeit cik zinu,jau gadiem nepaceļ algas strādājošiem,vēl joprojām pa grašiem cilvēki ir spiesti strādāt,bet visam cenas ar katru dienu aug .
jaunatne aizbrauc prom,kas te notiks,ja nebūs kas strādā???
Vienam otram kopš zināma laika kaut kas niez...
Vai liksies mierā! Kas vēl nebūs -pat pilsētas autobusos liks šn…
Pašvaldība atbalsta iedzīvotāju vēlmi pēc publiskas āra slidotava…