7 °C

Vējš 4.12 m/s

Otrdiena, 16. decembris
Alvīne
7 °C

Vējš 4.12 m/s

Otrdiena, 16. decembris
Alvīne
Cuca
Dzivnieku turēšanas nodeva

Domniekkungi, kundzes, nodavu iekasētāji.
Lūdzu izskaidrot, uz pirkstiem, kā un kam veicama ikgadējā vai vienreizējā nodevas maksāšana par dzivnieka turēšanu. Kā šis veiktais maksājums var tikt apliecināts pašvaldību struktūrām, kuras pieprasīs uzrādīt maksājumu?
Skatijos saistošajos noteikumos un saprotu, ka jāmaksā, bet uz kuru kontu un kā to noformēt nesaprotu.

Views
1109
29.11.2018, 06:44
Krievlauks
Labiekartošanas kombinata "kultura"

Šeit vai avīzē vai Ventspils TV varetu atbildēt Labiekārtosanas kombināta priekšnieks Gaitis Celms.
1) Vai tā ir taisnība ka atkritumu vedejiem pilsētā ir atļauts uzspļaut uz satiksmes dalibniekiem ielās? Uz viņiem laikam ceļu satiksmes noteikumi neattiecās kad miskastes lielās mašīnas ir janoliek pa vidu ielai, ka nevar apbraukt ne pa labo ne kreiso pusi. Viens tas šoferis teica ka viņš sevi sajūt kā šosejas karali.
2) Vai ta ir taisnība ka miskastes izbērējam aiz mašinas ir atļauts tukšo konteineru nomest uz ielas nevis aizripināt atpakaļ, kur viņš to pnēm?
3) Vai pats Gaitis Celms arī piekopj tadu atieksmi pret līdzcilvekiem ja neko neiebilst pret saviem padotajiem?

Views
2124
28.11.2018, 14:02
K
K
krustmateflorence
Lai top gaisma.

Redzot kas notiek Latvijā,ir jālūdz visaugstākie spēki,lai Aivars Lembergs vadītu valsti.
Tas ir totāls bardaks,ko katru vakaru rāda tv ziņās,nevar pieņemt nākamā gada budžetu,nevar sastādīt ministru kabinetu,vārdu sakot ,kā man ārzemju draugi izteicās,jums nav ne demokrātiska ne arī tiesiska valsts,tas ir cirks ,kas pie jums tagad notiek,un tam es piekrītu pati pilnībā.

Views
950
27.11.2018, 16:29
Inese Lude
viesnīcu konkurss

Es ļoti gribētu redzēt, kā noslēgsies viesnīcu konkurss Marbella Rezidencei, kura atklāti maldina klientus. SĪkāk - raksts VB un arī šeit https://skaties.lv/beztabu/sudzibu-delis/dazadi/viesnica-ventspili-par-1-eiro/

Views
1225
26.11.2018, 19:45
Baronkungs
Spītniec?

Jūs kasaties un aprejiet visus kaimiņus kas jums nepatīk.Mums latvijai -krievija ir kaimiņi.Un cik es zinu no dzīves pieredzes.Lai cik nebūtu stulbs kaimiņš.Labāk nekasīties.Nu ne jau ar tādu uzvedību var vest kādu pie ptrāta.No malas tas izskatās kā pūdelis rej uz Dinozauru un cer ka dinozaurs nometīsies pūdeļa priekšā uz ceļiem....ha ha ceriet tālāk.

Views
1423
24.11.2018, 17:13
Ventspilniece mamma
Amigo izaicinājums

Sveicināti Ventspils iedzīvotāji!
Mans bērns ar klasi piedalăs Amigo challenge! Pirmo kārtu esam veiksmīgi pievarējuši - tikuši finālā! Atver youtube video - ja patīk - nospied "like". Bērni centās un iepriekš visiem saka vislielāko PALDIES . Kopā mēs varam

https://m.youtube.com/watch?v=EZfm56HrWn8

Views
910
24.11.2018, 12:30
Pēdējās komentētās

ja sunim nav ko darīt viņs pautus laiza.. mošk tev ar pamēģināt?

Pirms 6 minūtēm

Zariņš un Vārpiņš vairs nedod, tagad viņiem ir ņemšanas laiks

Pirms 4 stundām

Šis dialogs ir par neko. Galu galā tad sakiet savas domas, kam …

Pirms 5 stundām