-3 °C

Vējš 0 m/s

Pirmdiena, 16. februāris
Jūlija, Džuljeta
Inese Lude
viesnīcu konkurss

Es ļoti gribētu redzēt, kā noslēgsies viesnīcu konkurss Marbella Rezidencei, kura atklāti maldina klientus. SĪkāk - raksts VB un arī šeit https://skaties.lv/beztabu/sudzibu-delis/dazadi/viesnica-ventspili-par-1-eiro/

Views
1226
26.11.2018, 19:45
Baronkungs
Spītniec?

Jūs kasaties un aprejiet visus kaimiņus kas jums nepatīk.Mums latvijai -krievija ir kaimiņi.Un cik es zinu no dzīves pieredzes.Lai cik nebūtu stulbs kaimiņš.Labāk nekasīties.Nu ne jau ar tādu uzvedību var vest kādu pie ptrāta.No malas tas izskatās kā pūdelis rej uz Dinozauru un cer ka dinozaurs nometīsies pūdeļa priekšā uz ceļiem....ha ha ceriet tālāk.

Views
1426
24.11.2018, 17:13
Ventspilniece mamma
Amigo izaicinājums

Sveicināti Ventspils iedzīvotāji!
Mans bērns ar klasi piedalăs Amigo challenge! Pirmo kārtu esam veiksmīgi pievarējuši - tikuši finālā! Atver youtube video - ja patīk - nospied "like". Bērni centās un iepriekš visiem saka vislielāko PALDIES . Kopā mēs varam

https://m.youtube.com/watch?v=EZfm56HrWn8

Views
911
24.11.2018, 12:30
Ženija
Notriekt stirniņ Kustes dambī

Šovakar redzej ka Kustes dambi pie Kurzems granulām malā pie ceļa gulej stirniņ. Laikam notriecis kāds dullais braucējs.... Stirniņ bij dziv, gulej, elpoj gan smagi. cilvēk kas tur tuvumā bij teic ka pašvaldībs policijai zvanījus un tie teikus ka atbrauks. Nez kā viss beidzas!? Dikt zhel dzīvnieciņ. Likas ka baig traumēts nebij... Cerams ka parūpējas/izarstej nevis vienkārš iemidzinaj... Gribet lai man sniedz atbild kas zin kā beidzās...

Views
1266
22.11.2018, 08:26
K
K
krustmateflorence
Milzīgs paldies!

PATEICOS PILSĒTAS DOMEI ,PATEICOS PILSĒTAS MĒRAM- A. lEMBERGAM,UN VISIEM PĀRĒJIEM ,KURI UZ VALSTS SIMTGADI ,MUMS IKVIENAM SAGĀDĀJA FEINU KONCERTU -TEĀTRA NAMĀ --JŪRAS VĀRTI,UN PASAKAINI SKAISTU SALŪTU VIRS PILSĒTAS DEBESĪM.
LAI RAŽENA NĀKOŠĀ SIMTGADE LATVIJAI UN LAI IKVIENS MŪSU VALSTĪ BŪTU PATIESI LAIMĪGS!

Views
1687
21.11.2018, 21:53
Baronkungs
Kurzemniek?Jums veselais saprāts ir?.....

Jūs vienreiz nebeigsies cildināt kādu izdomātu pasaku tēlu un jaukt cilvēkiem prātus.Jums nepatīk ka cilvēki kurn par bardaku kas notiek rinķī un apkārt.Pasakiet lūdzu kapēc tas kas notiek pie mums,mums liekas ka esot normāli,bet citur pasaulē,attīstītajā pasaulē tas ir nepieņemami.Nu pasakiet.Vai tiešām mēs tālāk neesam tikuši un sasnieguši,kā dzīvot kā mežoņiem,kā bauriem.Tikai beidz di**t ka to ir noteicis Dievs tas kungs.Kapēc latviešiem un latviešu tautai ir jādzīvo zem katras kritikas,kad citviet pasaulē dzīvo civilizēti un labklājībā....Viela pārdomām...katram.

Views
1862
21.11.2018, 12:47
Pēdējās komentētās

Sprādzēties vai nesprādzēties-tā tomēr būtu jābūt katra paša izvē…

Pirms 1 stundas

Vienam otram kopš zināma laika kaut kas niez...

Pirms 3 stundām

Vai liksies mierā! Kas vēl nebūs -pat pilsētas autobusos liks šn…

Pirms 4 stundām