Vējš 0 m/s
Sveiki,
Vai Ventspilī ir suņu frizieri/grumeri? Tas kas bij VentaVet klīnikā vairs nestrādā.
Tas ir normāli, kad brauc mikriņš uz pieturu un redz ka cilvēks skrien uz to, lai iekāptu, bet viņš sekundi pastāvot brauc prom. Vienīgā reize, pēc ilgā laika, kad vajadzēja izmantot sabiedrisko transportu , bet kā vienmēr viss caur vienu vietu. Tā jau ir Ventspils, neko darīt, pilsēta ar rītdienu, var jau arī rīt braukt.... maršrutnieka numurs KA 1869, laiks 12.39, pieturvieta, pilsētas deviņstāvenes. 16.04.2019. Citreiz liekas, ka jums ir jāpiemaksā cilvēkiem, lai viņi izmantotu Ventspils reiss pakalpojumus.
Sirsnīgi sveicu Tevi vārda dienā! Novēlu visu labāko :)) kalējs
Vai taisniba ka šogad Ghetto Games būs vienā laikā ar Jūras svētkiem? Interesanti kāpēc tā, vai nebūs par daudz pasākumu uzreiz vienā dienā?
Labvakar, nesaprotu kā tas strādā, citreiz viņi pie pieturām stāv dažas minūtes, bet citreiz pat neapstājas, lai gan es tajā brīdī skrienu līdz pieturai.
Jau otro reizi vienas nedēļas laikā mikroautobusi, man rokas attālumā aiztaisa durvis un vienkārši aizbrauc.
Skrienu līdz viņam lai paspētu, bet beigās tāpat aiztaisa durvis. Pat vecam cilvēkam neļaujot apsēsties.
Un šodien atkal skrienot, vienkārši aizbrauc neliekoties ne ziņas.
Varbūt es kaut ko nesaprotu un tas ir normāli..
Lūdzu skaidrojumu par to,kā jābrauc apļi?
Vai lielākā daļa Ventspilnieku tos brauc nepareizi (protams), vai tomēr tam nav nozīmes?
Sprādzēties vai nesprādzēties-tā tomēr būtu jābūt katra paša izvē…
Vienam otram kopš zināma laika kaut kas niez...
Vai liksies mierā! Kas vēl nebūs -pat pilsētas autobusos liks šn…