Bio atkritumi
Man slikti paliek atverot vāku bio atkritumu konteineru.Tārpi lien laukā,smaka neciešama.Ko pārējie iedzīvotāji saka par šo īpašo konteineri???
Vējš 2.57 m/s
Man slikti paliek atverot vāku bio atkritumu konteineru.Tārpi lien laukā,smaka neciešama.Ko pārējie iedzīvotāji saka par šo īpašo konteineri???
Komentāri (4)
Labdien! Saprotam Jūsu nepatiku un to, ka BIO atkritumu šķirošana joprojām ir jauns ieradums, kuram jāpielāgojas, taču, ievērojot dažus praktiskus nosacījumus, šo procesu var padarīt pēc iespējas ērtāku un higiēniskāku. Īpaši siltajā laikā BIO atkritumu konteinerā, tāpat kā jebkurā atkritumu tvertnē, kur nonāk organiskie atkritumi, var rasties nepatīkama smaka un parādīties kāpuri. Lai mazinātu nepatīkamo aromātu un kāpuru rašanos, aicinām izmantot bioloģiski noārdāmos maisus gan virtuvē, gan brūnajā BIO konteinerā, atkritumus ievietot konteinerā bez lieka šķidruma un pārliecināties, ka pēc izmantošanas konteinera vāks ir cieši aizvērts. Vasaras periodā iespējams izvēlēties arī biežāku BIO atkritumu izvešanas grafiku, kā arī pēc konteinera iztukšošanas organizēt tā mazgāšanu. Atgādinām, ka BIO atkritumu šķirošana ir obligāta prasība, lai Latvija tuvotos ES noteiktajam mērķim līdz 2035. gadam poligonos apglabāt ne vairāk kā 10% no kopējā sadzīves atkritumu apjoma.
Kuza kundz.
Piebild.Tie neir Tārp.Tie ir Mušš kāpur,le zinat.
Kuza kundz.
Jums gan ir švah Dūš.Tad vaidziks kater reiz,kad tais vaļam tō Vāk,epriekš ieņemt vien 150-200 Gram Brandvīn.Vai pirkt,pašštaisit oder šķaidit Špirkt-tō ir vien Alg,le zinat.
Viss kārtībā, katru pirmdienu izved.