Vējš 5.14 m/s
Vai taisniba ka šogad Ghetto Games būs vienā laikā ar Jūras svētkiem? Interesanti kāpēc tā, vai nebūs par daudz pasākumu uzreiz vienā dienā?
Labvakar, nesaprotu kā tas strādā, citreiz viņi pie pieturām stāv dažas minūtes, bet citreiz pat neapstājas, lai gan es tajā brīdī skrienu līdz pieturai.
Jau otro reizi vienas nedēļas laikā mikroautobusi, man rokas attālumā aiztaisa durvis un vienkārši aizbrauc.
Skrienu līdz viņam lai paspētu, bet beigās tāpat aiztaisa durvis. Pat vecam cilvēkam neļaujot apsēsties.
Un šodien atkal skrienot, vienkārši aizbrauc neliekoties ne ziņas.
Varbūt es kaut ko nesaprotu un tas ir normāli..
Lūdzu skaidrojumu par to,kā jābrauc apļi?
Vai lielākā daļa Ventspilnieku tos brauc nepareizi (protams), vai tomēr tam nav nozīmes?
Vai kāds varētu ieteikt labu vietu, kur man labi salabos velosipēdu par adekvātu samaksu?
Silts laiks sen jau iestājies, bet pilsētā nav manāms, ka tiek labotas bedres uz braucamās daļas! Drīz jau vairs nebūs iespējams aizbraukt uz staldzeni jo ceļš (Bangu iela) tur ir pabriesmīgs bedre pie bedres! Jau vairākas nedēļas ir nomarķēts mazs ceļa posms, bet ceļa remonta darbi nenotiek, kāpēc? Vai pašvaldība līdzfinansēs auto riepas un ritošās daļas remontu? Ja jā, tad kur lai griežos jo manai mašīnai kautkas sāk jau grabēt! Arī Aizsaules iela ir briesmīga cilvēki tur brauc uz kapiem pa briesmīgu bedrainu ceļu!
mani visi Rīgas draugi zvana, kaut kas neticams,Rīgas Mērs atlaists no vadības, tāpat var būt ar Ventspils Mēru,lai Dievs soda tos,kuri šiem godīgiem cilvēkiem skarsies klāt.
Zariņš un Vārpiņš vairs nedod, tagad viņiem ir ņemšanas laiks
Šis dialogs ir par neko. Galu galā tad sakiet savas domas, kam …
A.god. Edmundosa kunds, ne netaisnojos, jo īsti nav par ko. Nevie…