-5 °C

Vējš 1.03 m/s

Pirmdiena, 16. februāris
Jūlija, Džuljeta
Arnis Junge
Cietēja Mūzikas vidusskola un Ventspils bērni

Pēc tām summām spriežot, kas dotas kā kukuļi Mūzikas vidusskolas lietā, pārkāpumi bija formāli. Pēc esošās informācijas CFLA spriedelēšana ir maigi sakot dīvaina, jo pēc publiskās informācijas sanāk, ka cietējs jau ir Ventspils, kas noslēdza līgumu ar būvniekiem - cerams,ka līgumā ir ielikts punkts par sankcijām, ja būvnieks shēmo un vai tās piemēros.

Un vispār - šūmēšanās un visas nekārtības būtībā tagad notiek Valsts iestāžu starpā, bet cietīs mūsu bērni, jebšu Mūzikas vidusskolas audzēkņi. Sviests kaut kāds.

Views
1836
10.06.2019, 15:45
Encrypted
Mazais bāzes veikaliņš?

Bāzē ir tāds mazs veikaliņš aiz Labo, kur tirgo pārtiku un alkaholu. Kāds zina, vai viņš strādā arī svētdienās?

Views
1166
09.06.2019, 09:54
N
N
Nka
Sunu laukums parventa!

Kad tiks savests kartiba sunu pastaigas laukums.Zime uzlikta ka sudi jasavac,bet ka zogs jauzliek normal,to neviens nedara.Caurumains,aizbuteti ar naglainiem balkiem.

Views
717
07.06.2019, 15:12
P
P
Peteris2
Šroti/auto kapsētas.

Kur Ventspilī vai Ventspils tuvumā var dabūt lietotas rezerves daļas?

Views
4624
03.06.2019, 17:56
Vigil
Kur apgut pavara prasmes/kvalifikaciju?

Sveiki, velos uzzinat kur Ventspili var apgut pavara prasmes un dabut kvalifikaciju? Un vai krievu valodas runajoss cilveks ari vares to paveikt? Latviesu valodu jau macas...
Liels paldies.

Views
483
28.05.2019, 21:59
E
E
Edmundo
Ūdens apgāde! Ūdeka

Sveiki, nezinu pat ko darīt!! Vai ir kāds saskāries ar paceltu jautājumu ūdens pieslēgumam,
Krievlaukos pilsētas pusē?? Nu neviens nav pretīm nākoš!! Biju Ūdekā jautāt par ūdens un kanalizācijas izbūvi uz adresi, man atteica!!! Arguments bija, ka nekas netiek plānots!!! Bet es saku, ka man ir vēlme pieslēgties pie pilsētas pievadiem!!! Mans zemesgabals atrodas 30 m no Robežu ielas,kur ir ūdens pievilkts.Un ir pat pievilkts adresēm,kas šo ūdeni pat netaisās izmantot.Bet es vēlos pievilkt sev,bet man nedod. Nesaprotu kas tas par bardaku!!! Kāpēc vienmēr negatīvs risinājums!! Būs japrotas un jaiet ciemos pie Ventspils bosa vai?!!

Views
751
28.05.2019, 18:48
Pēdējās komentētās

Vienam otram kopš zināma laika kaut kas niez...

Pirms 1 stundas

Vai liksies mierā! Kas vēl nebūs -pat pilsētas autobusos liks šn…

Pirms 2 stundām

Pašvaldība atbalsta iedzīvotāju vēlmi pēc publiskas āra slidotava…

Pirms 3 stundām