7 °C

Vējš 4.12 m/s

Otrdiena, 16. decembris
Alvīne
7 °C

Vējš 4.12 m/s

Otrdiena, 16. decembris
Alvīne
Z
Z
Zane2710
PII Saulīte

Labdien! Varbūt Ventspils izglītības pārvalde šeit man var atbildēt -Kāpēc PII Saulīte mazie bērni iet āra tikai vienu reizi dienā?

Views
2208
01.04.2019, 22:33
Eeeeeeeeee
Kā var?

Labs vakars jūsmājās! Es vēlējos uzzināt,kas būtu jādara,lai šajā pilsētā ar rītdieniņu var pelnīt 1000 euro? :)

Views
1055
29.03.2019, 14:02
K
K
krustmateflorence
Trūkst darba roku .

Pēdējo nedēļu laikā esmu ievērojusi ,ka pilsētā reāli trūkst darba roku,vai tas nozīmē to,ka Ventspils kļūst pa pensionāru pilsētu.
Vairums uzņēmumu šeit cik zinu,jau gadiem nepaceļ algas strādājošiem,vēl joprojām pa grašiem cilvēki ir spiesti strādāt,bet visam cenas ar katru dienu aug .
jaunatne aizbrauc prom,kas te notiks,ja nebūs kas strādā???

Views
1443
29.03.2019, 13:57
Dhaps
Radioaktivitāte pilsētā

nez, kāda krava mums ienākusi ostā, ka ir ievazāta radioaktivitāte pilsētā?

https://safecast.org/tilemap/?y=57.3919&x=21.5713&z=13&l=0&m=0

Views
937
28.03.2019, 20:08
K
K
krustmateflorence
Mēra kungs,lūdzu pieņemiet mērus.

pie manis veselu nedēļu bija ciemiņi no Vīnes,un lūk ar ko viņi te bija spiesti iepazīties.
Auto vadītāji pie stūres braucot runā pa telefonu,pie gājēju pārejas bieži normāli nevar šķērsot ielu,ir veikali ,kur ne angliski,ne vāciski ,ne latviski neprot apkalpot,jo nevienu no valodām nepārzina,tikai atbild krieviski.
Piejūras parks un jūras krasts nav sakopts,arī pie Ventas ,nenormāli daudz nesakārtotības.
Vakarā bailīgi iziet bija ielās,un pat normāla restorāna nav ,kur droši atpūsties. Biju spiesta savus viesus vairāk izvizināt ,pa Kuldīgu ,Talsiem un Jūrmalu.Vienīgais,kas maniem viesiem no Austrijas patika,tā ir Ventspils bibliotēka ,un pilsētas tirgus.
Žēl ,ka ne ar ko citu iepriecināt savus viesus nevarēju šoreiz.

Views
2083
28.03.2019, 15:54
Z
Z
Zane2710
Ventspils 4.vidusskola

Labdien otroreiz! Vai Ventspils izglītības pārvalde var man atbildēt par kārtību kā ir ar mājas darbu uzdošanu uz brīvdienām? Esmu dzirdējusi, ka brīvdienās uzdot mājas darbus nedrīkst, vai tā ir ? Un ja tā ir, tad Ventspils 4.vidusskolā vismaz 6. UN 7.klasei tiek uzdoti ļoti daudz mājas darbu un regulāri. Vai mēs kā vecāki varam ko darīt lai samazinātu mājas darbu apjomu. Skola uz to atbild, ka šis esot uz katru priekšmetu skolotāju atbildību un redzējumu.

Views
2515
27.03.2019, 16:31
Pēdējās komentētās

ja sunim nav ko darīt viņs pautus laiza.. mošk tev ar pamēģināt?

Pirms 5 minūtēm

Zariņš un Vārpiņš vairs nedod, tagad viņiem ir ņemšanas laiks

Pirms 4 stundām

Šis dialogs ir par neko. Galu galā tad sakiet savas domas, kam …

Pirms 5 stundām