Vējš 0 m/s
Atsūtija atkal salīdzināšanas aktu viss ok var atvērt šoreiz bet burtiem kuriem ir garumzīmes tie neeksiste :D intresanti lasīt. Vai tiešam tādi cirvji to dara ka nevar izdarīt lidz galam !!!
Nomiris? Ieslodzījumā? Atslēguši netu? Kas noticis ar šo, kādam ir kāds info vrbt?
Nu redz tā iznāca laiks kamēr stundu sēdēju pie e.dzērves kabineta kamēr gaidīju kad viņš beigs ar oc valdi te kaut ko pļurkstēt par kabinetu pārbūvi. Vai tas ir normāli kā viņš attiecās pret saviem klientiem? Cik man ilgi būtu jāgaida. Un ja jau iesākām OC tēmu tad gribētos piebilst ka tām apkopējām un dežurantēm kas te sēž būtu jāmaina attieksme. Sēž savā skabūzī paceltu degunu un ļoti nelaipni attiecas pret apneklētājiem. Ja gribat nosist laiku nāciet šeit pagaidiet rindā.
Nu jau kādu laiku mani bažīgu dara, kāpēc facebook un vēl dažādos soc. saziņas līdzekļos ar lielu regularitāti tiek publiskoti ventspils bērnu dārzu pasākumi, kuros redzami bērni.
Lai gan vecāku sapulcē,vismaz mūsu grupā vienojāmies,ka neviens vecāks citu bērnu nedrīkst publiskot.
Varbūt bērnu dārzi varētu būt ierindojami tajā pašvaldību iestāžu kategorijā, kurām "priecīgās" ziņas 2x nedēļā nav jāpublicē??!
Saprotu, ka dažs labs b/d pat nolīdzis fotogrāfu pasākumiem...nu drusciņ par traku ir aizgājis, manuprāt. Vakarā aizeju ar mazo uz radošo pēcpusdienu un nebūt neuzskatu , ka nākamā dienā MANAS un MANA bērna radošās izpausmes ir jāliek publiskai apskatei.
Ļoti labprāt uzklausīšu atbildi.
Peldbaseina svaru zālē esmu bijis tikai dažas reizes, un tikai pēdējā laikā, parasti trenējos ārā pie stieņiem. Nevaru saprast, kurš zālē ir treneris/instruktors. Daži man norādīja uz treneri, bet nespēju noticēt, jo to ko viņš liek darīt veciem cilvēkiem bija šausmas- pirmkārt nenormāls svars(nezinu kam izrādīties) un otrais netiek labota tehnika. Parasti jau treneris zālē nomierina klientus un sāk ar mazumiņu, jo viņam tak būtu jāzina vecumam un spēkam piemērotus vingrinājumus, bet tas tikai tā, pati zāle super, iekārtojums NICE un var savu mūziku uzlikt, kas ir baigais bonuss
Ar to vēlos atgādināt VISIEM !! kam ir laukā mājdzīvnieki ; visvairāk jau tas attiecas uz suņiem. Ziniet, ka šie dzīvnieki ļoti cieš bailēs šo notikumu; esiet želsirdīgi un savlaicīgi atvēliet slēgtu telpu, vai mājās, lai šo laiku pārlaistu un pēc tam nebūtu neskaitāmu sludinājumu par pazudušiem mājdzīvniekiem.. kā tas ir ik pēc kāda salūtu laika.
Cara membatalkan lejanan Akulaku di CS/WA+62878-4843-9004 Atau/+6…
hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).
Cara Membatalkan Pinjaman EasyCash, Untuk membatalkan pinjaman EA…