Vējš 0 m/s
http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/delna-tiesas-cela-lembergam-prasa-atvainoties/812451
Vai gaidāma publiska atvainošanā preses konferencē?
Pilsētā švaki, 3 pāri tikai no kaut kāda jūnija :D
Tātad. Esmu šīs skolas skolnieks. Pulksten 11:25 skolā sāka skanēt ugunsgrēka signalizācija, kurai sekoja trīs trauksmes zvani. Uzreiz sākās evakuācija. Kad visi skolēni bija ārā no skolas, direktore Valentīna Jankovska deva rīkojumu visiem atgriezties skolas telpās. Pēc neilga brīža atskanēja vēlviena siganlizācijas trauksme, kuru visi darbinieki un skolēni ignorēja. Trauksmes turpinājās visu garo starpbrīdi, kas ilgst 30 minūtes. Ap 11:55 direktore pie skolas durvīm deva skolēniem atļauju doties mājup. Daļa vecāko skolēnu devās pakaļ saviem mazajiem brāļiem un māsām, kuri atradās sākumskolas korpusā. Izrādījās, ka skolas direktore nebija informējusi skolotājus par atļauju doties mājās, un viņas nezināja, kāda ir situācija skolā. Pat ierodoties ugunsdzēsējiem tika konstatēts, ka pat pamatskolas klase ar audzinātāju vēl atrodas savā kabinetā. Jautājums. Vai tiešām direktorei bija tiesības ļaut skolēniem doties atpakaļ telpās? Ja nu tas, kā viss beidzās, bija labākais variants?
Opel markas auto ar nr.KT-1207 (šoferis sieviete) izmet savus atkritumus 3maisus ne pie savas mājas esošajos konteineros.Ievērojiet šo kundzīti pie stūres.Nākošreiz būs video .
Vai tiešam pilsets saimnieks nevaret rīkot katr medeļ putrdiens brīvdabs muzeja kā bij svēktdien, tas bij tik sirksnig,cig ta domei izmaksa baig tās 20 kerkules paciņs nedeļa penzionāriem?viss būs paēduš un ta var uzaicinat Apvedtilt un Krācenāj un Reinik un zuitsievs un es vel grib Berēzin dzirdet.
Es grib eest :-((( Man tagac viss kas ķēķe ir,ir puskoklet uz panns un viss,pat putraims es nav iepircs, es bada lidz penzijai...
Dažas dienas atpakaļ nozaģēja divas dzīvas ābeles ar visiem augļiem. Tas notikās bērnu laukumiņa uz Kalēja ielas. Viņas nebija ne nokaltušas ne ielaustas ne bīstamas kādam bērnam vai omammai vai vecakīem. Gribās paprasīt Galantusam un komunālas parvāldes priekšniekam Kausiniekam. Kam tie koki bija traucejuši? Vai tikai zālespļāveju traktoriņam vai velkādam? Kāda ir īstā pamatotība tai rīcībai? Jo bērniem tie āboli ari garšoja.
Ir jau gan...
Cara membatalkan lejanan Akulaku di CS/WA+62878-4843-9004 Atau/+6…
hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).