Vējš 4.12 m/s
Kas notiek ar to Žēlsirdības māju? Vēl maijā dzirdējām, ka to finansiāli atbalsta arī topošie Ventspils pašvaldības deputātu kanditāti R.Kalniņš un A.Landmanis. Kur un kā tika izlietota nauda, ja pakalpojums 9.jūnijā tika slēgts un izņemts no sociālo pakalpojuma reģistra?
Pateicība mikroautobusa vadītājam
Vēlos pateikties mikroautobusa vadītājam
kas man ļoti palīdzēja.
atstāja bērnu portfeli ar maku, daudzums man nebija mazs. Portfelis tika atrasts, un vadītājs mums palīdzēja, deva naudu, esmu ļoti pateicīga šai personai, diemžēl es nezinu vārdu, uzvārdu ..
viss tas notika 1. decembrī plkst. 16:30
OCV maksājumi augstas klases sportistiem grāmatvežu valodā skaitās ar saimniecisko darbību nesaistīti izdevumi. Par tiem jāmaksā uzņēmuma ienākuma nodoklis. Līdz šim olimpiskais centrs nodokli nemaksāja, jo gadus beidza ar zaudējumiem. Taču no jaunā gada nodokļa iekasēšanas kārtība mainās. Pašvaldība sarēķinājusi, ka OCV valsts budžetam gadā būtu jāpārskaita ap 120 tūkstošiem eiro gadā.
“Lai šo risku minimizētu,” Ventspils domes kapitāla pārvaldības nodaļa iesaka izveidot biedrību, kurai nodot sportistu finansēšanas funkciju. Biedrībām uzņēmuma ienākuma nodoklis nav jāmaksā.
Turpinājums: http://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/vid-vertes-ventspils-olimpiska-centra-nodoklu-optimizaciju.a259597/
Vai bija liela jēga mainīt foruma formātu , ja neskatoties uz to ka jāautorizējas, daži labi kadri izmanto svešus nikus un arī profila attēlus un cenšas sanaidot foruma komentētājus , rakstot apvainojošus komentārus.Tad jau varēja atstāt veco foruma veidu ,kur visi varēja viens otru aizvainot un nomelnot, jo atklāti vairumam nav drosmes izteikt savu viedokli, jo tāda nu reiz ir cilvēka daba.
Paldies ka plkst 18:10 nenobrauci pavisam, mani un manu bērnu, uz gājeju pārejas pie "Mego" veikala! Luksaforā zaļš, eju pāri ,bet pēkšņi braucot no pretējās ielas skaidri redzot gājēju uz pārejas TU mierīgi brauc tik,knapi nenotriecot mūs, apbrīnoju tevi un tavu braukšanas prasmi un blakussēdošā vīrieša mierīgais stāvoklis! Lai tev veiksmīgāka un prātīgāka turpmākā automašīnas vadīšana!
Šajā drūmajā laikā , kad ziema vēl kavējas, uzaicinu izteikties ikvienu kam nav sveša humora dzirksts. Par visu ko , bet tikai lai ir jautri. Tātad :
Eh kā sasmējos , kad Maximā (Aleksandra ielā) starp kasēm lasu izkārtos plakātus : ,,Vectēvam ir viltīgs smīns ,iekšā tam ir karstvīns'' (nebūšu precīzs,nu kaut kā tā:)) Ko? Tagad šajā veikalā ir alkohols? Neticu!
Ventspils atbildīgajiem jautājums kāpēc tāds bardaks ?!Kāpēc tād…
Par expertu var kļūt jebkurš, kurš pa draugam iestūķēts attiecīga…
Devenēs zincik tādu īrnieku bez deklarācijas ir ....tur tūkstoši…