8 °C

Vējš 3.6 m/s

Trešdiena, 13. maijs
Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
dzintra365
Bērnu stūrītis

Labdien! Vai poliklīnikā nevarētu izveidot bērnu stūrīti? Ar mazo regulāri jāapmeklē ģimenes ārsts, un gaidot gribas spēlēties, vai dauzīties, bet īsti nav kur. Redzu, ka arī citi vecāki mēģina pierunāt bērnus sēdēt pacietīgi, bet tas pārsvarā neizdodas…

Views
477
03.05.2018, 22:42
Māra Freimane
Ventspils labiekārtošanas kombināts

Laikam bankrotēs-par parādu13.18 EUR uz š.g 31.martu draud ar līguma izbeigšanu unpieteikumu tiesā par parādu piedziņu.Vakar ap 14 biju iegājusi abonentu daļā maksāt par atkritumu izvešanu.Klients neviens,divas darbinieces man vēl lika uzgaidīt.Pasēdeju, apnika,aizgāju.Šodien saņemu draudu vēstuli.KAUNS CENAS JŪTAMI PACELTAS, APKALPOŠANA NEKĀDA!Mans līgums tika noslegts par 0,78 santīmiem mēnesī ,tagad jāmaksā vairāk par 3 EURO

Views
1857
03.05.2018, 22:32
Āmen
Mr.20 apsteidz Lembergu

http://m.delfi.lv/latvija/article.php?id=49970567

Švaks gads papiņam. Vai kaviāra deva brokastīs būs jāierobežo?

Views
1484
30.04.2018, 06:02
G
G
Grieta Zieda
Kur nodot drēbes labdarībai?

Interesē iespēja atdot kādam, kam nepieciešams, sieviešu drēbes. Varbūt kāds zina, kur to var izdarīt?
Paldies jau iepriekš!

Views
2479
27.04.2018, 13:48
Oļegs 73
Kāpēc mantijā ģerbts cilvēks var bet tādam kurš bez mantijas ierosina kriminālietu!

Olga taisot spriedumu, tajā saraksta pavisam aplamas nepatiesas ziņas un mani uz to pamata nosauc par meli.Olgas nepatieso secinājumu pat neliek izlabot spriedumā,bet es joprojām esmu melis pret kuru ierosināta kriminālieta pēc 300panta.Tiešam tās kriminālietas izmeklētājam janogurst no tādas situācijas.Augstākas tiesas instances lēmumā atzīts,ka Olga nepamatoti secinājuse par manu liecību nepatiesumu,bet vienalga jaturpina kriminālproces par melošanu tiesā,jo kā tad izmeklētājs pasniegs ,ka tiesa maldijusies.

Views
627
27.04.2018, 10:05
Oļegs 73
Nepatiesi nepatiesās liecības tiesas spriedumā

Pirms diviem gadiem mani un vēl piecus cilvēkus Ventspils tiesnese Olga spriedumā tautas vārdā nosauca par meļiem.Pēc iebildumiem par tādu nācās Olgai lūgt policiju rosināt kriminālietas.Piecietu kamēr likuma kārtībā strādā policija.Bet tagad jau noilgums jaaprēķina tam kriminālprocesam ,bet man policijas Līga atrakstās,ka proces notiek ...Bet nav patīkami peldēt nepelnītā meļa slavā.

Views
1382
27.04.2018, 07:53
Pēdējās komentētās

Par expertu var kļūt jebkurš, kurš pa draugam iestūķēts attiecīga…

Pirms 11 stundām

Devenēs zincik tādu īrnieku bez deklarācijas ir ....tur tūkstoši…

Pirms 12 stundām

Jā starpcitu kā ar izīrētiem dzīvokļiem kur nav deklerēts neviens…

Pirms 12 stundām