-22 °C

Vējš 0 m/s

Pirmdiena, 9. februāris
Simona, Apolonija
Brīvā Latvija
Pareizs laiks - Maskavas laiks

Nu jau kārtējo reizi pulksteņi pagriezti un vismaz pusgadu dzīvosim pēc Maskavas laika (GMT +03.00)
http://www.gmt.su

Views
883
26.03.2018, 21:50
K
K
Kitija Joksta
Stirnu mazuļi

Eu,mīļie ventiņi!
Vai briežu dārzā stirnu mazuļi nav parādījušies? Varbut tagad tur varētu pabakstīt stirniņas un selfijus taisīt? Varetu bērnu svētku laikā ar pilsētas vadības mazajiem bērniņiem fotostūrīti uztaisīt,lai visi var pie bildēm tikt

Views
1006
26.03.2018, 16:34
Wolf
Утерян телефон Huawei P9

Утерян телефон Huawei P9 чёрного цвета. Выпал из кармана,даже не заметили. Просьба вернуть за вознаграждение. Телефон заблокирован.

Views
445
23.03.2018, 21:49
pareizais
TO SAKA PAR VENTSPILS CILVĒKIEM;

"""Latvieši nolemj, ka mazos ronēnus Ventspilī mierā neliks un labāk pakļaus drošai nāvei.."
Vai tiešām lieli un mazi ir bez sirds-kāpēc neņem vērā bridinājumus-neaiztikt mazos ronīšus???

Views
1721
23.03.2018, 21:38
Baronkungs
Dzērvene Snaiperi

Cik es lasu jūsu komentārus tad es noprotu ka jums poh*uj kāda mums ir sabiedrība.Kādi izzaug bērni strādīgi vai arī nē.Un jums visiem laikam pie kājas tas ka tagad cilvēki kļuvuši par patērētājiem.Visi to tikai zina kā patērēt,bet to ka jādod kaut kas no sevis pretī tur jau poņas nav.Un to ka tāda huiņa kāda ir šeit nav nevienā Eiropas valstī to jau mēs arī nespējam saprast vai ne?Jā es netaisos uzlikt sev klapes uz acīm,iedzert boriņu un izlikties ka vis ir okei un ka neko nevar,NEDRĪKST MAINĪT.Un jā neuztraucieties es 23.03.aizlidoju.Un runājot par bērniem.Tie ir tik maz palikuši ka mēs nevaram atļauties nevienu dzērāju sliņķi vai zagli izzaudzināt.Bet tie jau mums laikam tie labākie.Tagad esmu novērojis ka tādi strădīgi gudri kuri neļaus sevi čakarēt citu acīs ir lohi.

Views
893
23.03.2018, 08:46
Baronkungs
Bērnu năkotne?Vai tāda būs?

Skolā nelaist,Neko bērnam iebilst nedrīkst,bērns skolā uz ausīm kaut vai stāv aizrādīt nedrīkst.Bērnu tiesības esot pārkāptas.Vai tad bernam robežu un bijības no sabiedrības nav?100gadus dzīvosim?Tagad jau bērni ir ar kaitēm 20gadu vecumă,kuras iepriekšējām paaudzēm pēc 50 mit.Ko jūs tur murgojiet.Lai izzaugtu vesels bērns tam vasarā ir smagi jāstrādā nevis jālunojas apkārt.Salīdziniet veco paaudzi kara laika bērnus kădos apstākĺos tie dzīvoja.Un sasniedza 80'90'virs90gadiem.Tagad nezina kā bērnam pakaļu noslaucīt lai nepārkāptu běrna tiesības.

Views
845
22.03.2018, 20:06
Pēdējās komentētās

Cara membatalkan lejanan Akulaku di CS/WA+62878-4843-9004 Atau/+6…

Pirms 1 stundas

hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).

Pirms 1 stundas

Cara Membatalkan Pinjaman EasyCash, Untuk membatalkan pinjaman EA…

Pirms 2 stundām