Vējš 0 m/s
Dažas dienas atpakaļ nopirku VERNERS DE veikalā dāvanu -tējkannu . Prieki izrādījās īsi, jo jubilārs konstatēja, ka apakšā tējkanna tek. Šodien nesu tējkannu atpakaļ, vēlējos saņemt naudu, diemžēl tika pateikts, ka tas nav iespējams, kā arī samainīt nav iespējams, bet jāsūta uz garantijas remontu. Kā domājat jūs, vai dāvanas saņēmejam būtu jāgaida, kamēr saremontēs, un vai dāvinātājam būtu otrreiz jādāvina tā pati tējkanna, ja nav garantijas, ka šoreiz tā netecēs???
Cienījamā Ventspils Pašvaldības Policija!
Izskaidrojiet man, lūdzu, kā parastajam mirstīgajam sabiedrības dalībniekam, kurš neko nejēdz, vienu jocīgu lietu - kā tas ir iespējams, ka jūsu kolēģis (tieši kurš - tas visiem ir zināms), pagājušajā gada nogalē, stiprā alkohola reibumā, izraisīja avārīju ietriecoties Ventspils Reisa busiņā, UN atsakoties no visām alkohola reibuma pārbaudēm IR TICIS ATPAKAĻ pie TIESĪBĀM PIEDALĪTIES CEĻU SATIKSMĒ un BRĪVI BRAUKĀ APKĀRT!??? Tak likuma pants tajā epizodē paredz četrus gadus kājiniekos un entās sutkas atsēdēt + naudas sods. Kā kaut ko tādu vispār ir iespējams apiet, un ja to pašu izdarītu es (parastais mirstīgais es, jā), tad cik lielas būtu manas iespējas ''safīrēt'' šādu lietu??
Ļoti amizants gadījums un, manuprāt, sabiedrībai visnotaļ interesējošs.
Gaidu no Jums neizvairīgu, pamatotu atbildi.
Vai inspektors rutņiks šorīt gadijumā nevēlējas TA iziet ganību ielā ?
Vakar Pārventas mežā tika atrasts 5 gadīgs bērns kurš dīvainā veidā aizgājis vai pastaigas laikā noklīdis no grupiņas un palicis mežā. Kā tas nākas, ka audzinātāja neredz ka trūkst bērns. Un cik lielā slepenībā šis tiek turēts? Vai tiešām ši ziņa ir tik mazsvarīga, ka par to nekas netiek rakstīts un sabiedrībai tiks tas noklusēts, lai personas, kuras par to atbildīgas glābtu savu ādu.
Paldies sievietei, kura bērnu atrada un nepalika vienaldzīga.
https://www.ventasbalss.lv/foto/1218-jaunietis-izraisa-smagu-avariju-ganibu-iela/38533 Nu gudrie Ventspilnieki ko par šo teiksiet? Laiks nosodīd ho to jūs mākat visslabāk!!
Ir neskaidrības ar Rimševicu. Var būt, ka viņš, visticamāk, ir bijis VDK aģents, bet, nonācis ASV un ES ietekmē, negrib vairs pildīt vecos VDK uzdevumus, ko arī pildīja ar Parex, Krajbanku utt., bet tagad esam eirozonā. ES un ECB izvirza savas prasības Latvijai un Rimševičam no 2013. gada, ja R.nepaliek LB amatā, nav alternatīvas un grib aiziet ar godu.
Cara membatalkan lejanan Akulaku di CS/WA+62878-4843-9004 Atau/+6…
hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).
Cara Membatalkan Pinjaman EasyCash, Untuk membatalkan pinjaman EA…