Vējš 0 m/s
No rīta bija tēma par krāpnieku,kas nemaksā algu , vai tiešām nedrīkst cilvēki zināt "varoņus" , no kuriem jāizvairās? Varbūt tas cilvēks ir kāds pietuvinātais varai vai VB, nav saprotams. Man arī ir tieši šāds gadījums , tāpēc esmu ieinteresēta šo tēmu turpināt.
Lasīju, ka šonedēļ Bērnu pilsētiņā norisināsies putnu būrīšu talka. Līdz ar to, man rodas jautājums vai ir jāņem līdzi kādi instrumenti vai viss nepieciešamais būs pieejams uz vietas?
Dzirdēju par tādu apmācības programmu pieaugušajiem Ventspilī. Līdz kuram datumam var pieteikties apmācībām, un cik ilgas ir apmācības? Vai ir iespējas izvelēties profesiju?
Ventspils Dome ir akceptējusi mūsu priekšlikumu IEVIEST Ventspilī MĀJAS APRŪPES PAKALPOJUMU !
Un tādējādi kādai daļai iedzīvotāju, kuriem tik ļoti bij nepieciešama šāda veida palīdzība, būs kaut vai mazlietiņ atvieglota dzīve.
REĀLAS UN VAJADZĪGAS SAVAI PILSĒTAI lietas var darīt arī neesot pilsētas vai novada deputāta statusā ! ESAM AKTĪVI !
Kad Latvijā ir bijusi braukšanas kultūra?Cienīt citus ceļa dalībniekus?Nekad tāda nav bijusi un diezvai kādreiz būs.Esmu projām Īrijā.Esmu pat šokā par šeit braukšanas manierēm.Latvijā tas nespīd nekad kamēr nebeigsies par katru sīkumu pī pī eu tu vācies malā.nu ko tu tur velcies utt.
Sāks pāreju uz mācībām tikai latviešu valodā!! Labâkais notikums pēdējo gadu laikā, neesmu sajūsmā par Šadurski, bet šī reforma ir medaļas vērta! Ždanokai un pārējiem pufaicēniem ar kāju pa ...irsu, dzīvojat Latvijā mācieties runāt latviski, negribat mācīties samierinieties ar attieksmi pret jums...vai tinieties!!
Cara membatalkan lejanan Akulaku di CS/WA+62878-4843-9004 Atau/+6…
hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).
Cara Membatalkan Pinjaman EasyCash, Untuk membatalkan pinjaman EA…