Vējš 0 m/s
Kāpēc VB nav atspoguļojusi informāciju par notikušo avāriju lielajā prospektā ? Vai atkal rotņiks ?
Uzņēmuma „Ventspils siltums” bijusī galvenā grāmatvede Indra Veinberga, abonentu nodaļas vadītāja Sarmīte Tunena un kasiere Argita Libkovska apsūdzētas 1 045 000 eiro zādzībā – gluži kā teicienā, ja zagt, tad miljonu.
Sestdien, 20. janvārī, noslēgusies Latvijas Radio 2 roka un pop dziesmu aptauja "Muzikālā banka", un par pērnā gada vērtīgāko dziesmu tika atzīta Intara Busuļa izpildītā kompozīcija "Nākamā pietura – depo".
Otrajā vietā ierindojās grupas "Prāta vētra" pērnā gada lielais hits "Tevis dēļ", bet trešo dziesmu "Muzikālās bankas" finālā ieņēma Dons ar kompozīciju "Pa ceļam".
Dziesmu secība "Muzikālās bankas" finālā:
1. "Nākamā pietura – depo" – Intars Busulis
2. "Tevis dēļ" – "Prāta vētra"
3. "Pa ceļam" – "Dons"
4. "Visa par daudz" – "Instrumenti"
5. "Joprojām" – "The Sound Poets"
6. "Mēs pārejam uz tu" – Aija Andrejeva un Alex
7. "Atbalss" – "Musiqq"
8. Vēl augstāk – Mesa/Renārs Kaupers/Arstarulsmirus
9. "Es domāšu par tevi" – Lauris Reiniks
10. "Uper" – Jānis Stībelis
11. "Kamēr tev ir mīla" – Kristīne Prauliņa
12. "Pietiks" – Samanta Tīna
13. "Atver logu" – Māra Upmane-Holšteina/dj Rudd
14. "Ko sirds mana jūt" – Markus Riv
Lūdzu pasakiet( kaiminam patik trokšņot ar skaļu mūziku) ar ko var apdarit sienas lai butu laba skanas izolācija .?varbut pardodas kas tads ????
Braukšanas kultūra,ārpus apdzīvotām vietām.Princips,kāds?Kā māku tā mauju,un braucu cik auto iet,un pohuj pa pārējiem?Vai tomēr domājam pato ka neesam uz ceļa vieni.Tulīt man teiks."Ha atradies te kārtīgais braucējs"
Nezinu teikt vai kārtīgais vai ideots,bet man nav neviena soda punkta,neesmu notriecis nevienu dzīvnieku,un pēdējo reizi sodu maksāju 1997.g.Braucu jau 26-to gadu.Kā brauc apkārtējie,tad reizē gribās saķert galvu,un paprasīt dullais ko tu dari?
lunkanais "gunča" vai "Novadnieks"
Cara membatalkan lejanan Akulaku di CS/WA+62878-4843-9004 Atau/+6…
hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).
Cara Membatalkan Pinjaman EasyCash, Untuk membatalkan pinjaman EA…