Vējš 0 m/s
Olga taisot spriedumu, tajā saraksta pavisam aplamas nepatiesas ziņas un mani uz to pamata nosauc par meli.Olgas nepatieso secinājumu pat neliek izlabot spriedumā,bet es joprojām esmu melis pret kuru ierosināta kriminālieta pēc 300panta.Tiešam tās kriminālietas izmeklētājam janogurst no tādas situācijas.Augstākas tiesas instances lēmumā atzīts,ka Olga nepamatoti secinājuse par manu liecību nepatiesumu,bet vienalga jaturpina kriminālproces par melošanu tiesā,jo kā tad izmeklētājs pasniegs ,ka tiesa maldijusies.
Pirms diviem gadiem mani un vēl piecus cilvēkus Ventspils tiesnese Olga spriedumā tautas vārdā nosauca par meļiem.Pēc iebildumiem par tādu nācās Olgai lūgt policiju rosināt kriminālietas.Piecietu kamēr likuma kārtībā strādā policija.Bet tagad jau noilgums jaaprēķina tam kriminālprocesam ,bet man policijas Līga atrakstās,ka proces notiek ...Bet nav patīkami peldēt nepelnītā meļa slavā.
Pedējā laikā,aizvien vairāk masu mēdijos ir redzami darba piedāvājumi. Diemžēl teksta saturs,lielākoties,ir nekorekts un pazemojošs.
Padalieties ludzu kadas cenas ir jums par apkuri un cik istabas.....
Kad beidzot tiks izbeigts tas ārprāts ar dīzeļu kaitīgajiem izmešiem vieglajiem auto un tiks ieviestas kādas 21gs atbilstošas normas???
Gandrīz katru dienu sanāk redzēt kādu indivīdu ar audi vai volvo markas auto, kuram nerūp apkārtējo veselība un pus ielu pataisa necaurredzamu ar savām atgāzēm. Šodien konkrēti tas bija Audi 80, pēc CSDD datiem ar dūmainības koeficientu 3,0 (MAX pieļaujamais atkārtotā pārbaudē), iepriekš bijis 3,94. Tikai jautājums - ja auto, iekļaujoties lēnā satiksmē, visu ielu piepilda ar melnu dūmu mutuli; kā šāds auto var iziet tehnisko apskati un atrasties uz ielas???
Tagad ir pienācis laiks , ka ir negods (starp 2.5TDI īpašniekiem) braukāt ar neizgrieztu DPF filtru, tikai kur šajā situācijā likties vecākiem, kuri šajā skaistajā laikā pastaigājas ar savu atvasi draudzīgajā pilsētā???
Par cik šī foruma lietotajs acīmredzami izrada savu nespēju un gļēvulību tad piedāvājot šo arī pavaicāšu - lūgums visiem kurus šis degradējies daudzniku lietotajs no Piltenes ir aizskāris parādīt kurās sadaļās ir rupji izturējies kā arī ņemot vērā ka lietotājs ir vārgulis,lūgums norādīt iespejamo viņa atrašanās vietu,kas ieekonomētu laiku policijai .
Cara membatalkan lejanan Akulaku di CS/WA+62878-4843-9004 Atau/+6…
hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).
Cara Membatalkan Pinjaman EasyCash, Untuk membatalkan pinjaman EA…