8 °C

Vējš 3.6 m/s

Trešdiena, 13. maijs
Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Baronkungs
Ātruma ierobežojumi

Kapēc pie skolas Pētera un Saules ielas krustojuma stāv joprojām zīme 30 ja mācības ir beigušās.Vai tad ja mācību gads beidzās ceļa zīmes nevajadzētu aizsegt līdz 1.sept.

Views
1004
12.06.2018, 10:35
snaiperis999
Sods vai likumsakarība?

Gribētu zināt cilvēku viedokļus,vai Rīgā maksātnespējas administratora nošaušana būs beidzot kā mācība,ka nauda ir jānopelna,nevis jāsaņem.

Views
1471
09.06.2018, 16:14
S
S
Sieviete___
SALONS SAULE KULDĪGAS IELA 16

Sveiki! Vēlos padalīties ar ko sastaptos salonā "saule".
Aizgāju uztaisīt mēles pīrsingu , mani aizveda uz procedūru kabinetu un pirmais , kas man iekrita acīs bija kāds galīgi netīrs aparāts , kas izskatījās apliets ar kādiem mēsliem.
Vēlāk kad pīrsings bija uztaisīts , es protams noskaidroju kas un ka , ( ko ēst , un ka skalot.)
Tajā pašā dienā neko nebiju ēdusi , skaloju muti , bet jau vakarā parādījās sastrutojums.Ka ta??? Zvanu uz salonu lai uzzinātu kāpēc ta , bet sazvanīt nevaru. Zvanu uz Rīgu pec konsultācijas a man pasaka ka nekvalitatīvi izdurts un ka salonā man pielaida infekcijas. Pēc tam kad sazvaniju SALONU "SAULE" . PAR mani sāka atklāti nirgaties. Ķīpa mums vienalga, u.t.t. un pā
Prtaisīja vēl mani par vainīgu un attieksme arī bija drausmīga.ESMU ŠOKA.... KĀ TĀ VISPĀR VAR IZTURĒTIES???

Views
6935
03.06.2018, 20:25
U
U
Ups
P Stradiņa 21 apsaimniekotajs

P Stradiņa 21 apsaimniekotajs neatsaitās par paveiktajiem darbiem un mājas finansēm, neriko sapulces, mēs pat nezinam cik viņš sev savāc par "apsaimniekošanu". Kur vērsties lai piespiestu viņu atskaitīties ?
Un cerams ka šoreiz "ventas balss" neizdzēsīs šo jautājumu, kā to izdarija šorīt

Views
4168
02.06.2018, 18:46
K
K
krustmateflorence
TURIETIES VISI, KURUS BIEZIE CENŠAS IZĒST NO DARBA!!!!!!!

PAR SPĪTI VISAM, TURIETIES, JŪS TO VARAT!!!!

Views
2113
02.06.2018, 18:01
K
K
krustmateflorence
Picērija Lielajā prospektā-nav, ko elpot!!!!

VAI CIENĪTAIS BERGMAŅ KUNGS IR VISPĀR KĀDREIZ IEGĀJIS VASARĀ ŠAJĀ IESTĀDĪJUMĀ??? NEAPSKAUŽU DARBINIEKUS, KAM TUR JĀSTRĀDĀ GARAS STUNDAS!!!! KAS IR, NAUDAS KONDICIONIERIM NAV?????????????????????

Views
1242
31.05.2018, 20:14
Pēdējās komentētās

Par expertu var kļūt jebkurš, kurš pa draugam iestūķēts attiecīga…

Pirms 11 stundām

Devenēs zincik tādu īrnieku bez deklarācijas ir ....tur tūkstoši…

Pirms 12 stundām

Jā starpcitu kā ar izīrētiem dzīvokļiem kur nav deklerēts neviens…

Pirms 13 stundām