Vējš 0 m/s
Labdien! Man ir dažas idejas jauniem pasākumiem, kurus var rīkot Ventspilī. Kur es varu vērsties ar saviem ierosinājumiem? Vai ir paredzēts kāds finansējums jaunu pasākumu veidošanai?
Labdien ka domājat vai nevajadzetu ierīkot gajēju pāreju pārventā pie mazā TOP veikala kas ir pretī pastam .Jo ir novērots ka vecakiem cilvēkiem ir loti jāuzmanas lai kāds neuzbrauc virsū ejot pāri ielai .
Sveiki!
Varbūt kāds var padalīties ar pieredzi. Ir doma pirkt kamīnu ar dūmvada izeju 180mm. Vai var likt pāreju uz 150mm, jo citādi nevar ielikt oderi skurstenī 180mm par lielu.
Uzskatu, ka PSIA "Ūdeka" atbildes par sasēpējušo Ventspilnieku jautājumu tēmā "Matemātika Ūdekai un iedzīvotājiem" ir pilnīgi nepieņemami. Jautājumi tieši-atbildes birokrātiski glumas...nekas savādāks kā Kalnozola apsurdā runa no saeimas tribīnes.
Vai tiešām nevaram rast atbildes uz vienkāršiem pāris jautājumiem?
1. Kāda vella pēc mēs maksājam bargu naudu par atsevišķu dzīvokļu ūdens skaitītāju verifikāciju ? ( p.s. kas tos verificē un kādās kabatās naudiņa iekrīt?) . Tāpat PSIA "Ūdeka" piestāda rēķinu par mistiskiem cipariem, kas aprēķināts pēc kopējā ēkas skaitītāja un priekšzīmīgākajiem ēkas iedzīvotāju nodotajiem rādītājiem. Ja reiz Ventspils pašvaldība ir nodevusi biznesu par ūdens piegādi pilsētā PSIA "Ūdeka" rokās,tad vajadzētu ar parādniekiem pašiem tikt galā...maldos??? MOGO ātrais kredīts taču man arī nesūta rēķinu par kaimiņa nesamaksāto parādu, vai ne??
2. Nu murgs...kā vecākam cilvēkam nesajukt prātā,ja vienu mēnesi rēķins ar + 8.60 eur un vienu ar - 5.99 eur???
Vai jūs ieteiktu Ingunas Celmas kā advokati kas aizstāvētu tiesa? Uz ielas izvērsas konflikts un ziņojums nonācis policija... Vai vērts iet tālak tiesāties un tēret naudu,ja savu paskaidrojumu nodēvu?
Slikti,slikti visur slikti,kur tad Ventspilī ir tie labie(sapņu) darbi ar lielām algām.?
hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).
Cara Membatalkan Pinjaman EasyCash, Untuk membatalkan pinjaman EA…
Cara membatalkan pinjaman Finplus via CS/WA+62821-7828-9683 Atau/…