15 °C

Vējš 5.66 m/s

Svētdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs
Cilvēki, sabiedrība
TOBAGO

Varbūt kāds zina no cikiem strādā tobago Jāņu dienā

Views
1578
24.06.2018, 11:43
TavaKaimiņiene
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Pārdomas,lielas un, ne tik lielas..

Skolas gados dziedāju korī.Atceros dziesmu(gadi 40 atpakaļ) "Vēl nāks piektais gads,asins lietus līs.." Kas notiek valst?Par ko balsot?Kam uzticēt savu un ģimenes nākotni?

Views
510
22.06.2018, 18:33
Ens
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Civilās aizsardzības mācības

SIA "Latvijas propāna gāze" informē!

21.jūnijā no 11:00 - 13:00 notiks Civilās Aizsardzības mācības Kustes dambis 33, Ventspils.
Mācību norises gaitā tiks iedarbināta trauksmes sirēna imitējot īstu avārijas trauksmi.

Lūgums iedzīvotājiem nesatraukties.

Views
501
18.06.2018, 16:16
BaBaDoo
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Nabadziņi cilvēki ( ja tādi ir ) kuriem tikai forums vienīgā vieta dzīvē kur izpausties.

Žēl tādus kuri te dzīvo diendienām...nav neviena blakus taču bauro absurdas domas....

Views
315
22.06.2018, 21:09
Mike
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Meklēju varoņus

Jauks portāls - Tie kuri draud ar nāvi ar fizisku izrēķināšanos citiem?!

Views
1938
12.06.2018, 23:47
Mike
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Atvainojiet

Persoņīgi es ATVAINOJOS VISIEM ,kurus esmu aizskāris ( nu gadās ,karstas asinis ),visiem kuriem esmu kaut ko ne to uzrakstījis.Atvainojiet dārgie foruma lietotāji! Mēs esam dažādi,katram sava gaume,dzīve,ģimene,savs redzesloks un darbi.Nevajag vienam otru bakstīt regulāri forumā.Kā teica kaķis :Leopolds - dzīvosim draudzīgi.Mēs kā vasts iedzīvotāji neesam daudz.Ja sāksim viens otru ēst ( kas notiek gadsimtiem ilgi),tas paātrinās procesu.Nu nav neviens latvietis tīrs šajā valstī vairs jau sen.Vesturi lasīt un savus cilltskokus palūkojaties arī.Es esmu austriešu asinīm ( pie Vatikāna arī tuvi( to mancoms pastāstīja un pārbaudīju 1986 gadā ) un kā jau minēju uzvārds ir tikai mūsu ģimenē).Cik var savā starpā ēst viens otru? Man tas sākumā likās tiešām smieklīgi,taču pēc tam ievēroju,ka jūs iznīcināt paši sevi diemžēl.Es austrietis - zinu latviešu valodu un pluss četras vēl.Dzīvoju te visu mūžu.

Views
2057
14.06.2018, 16:33
Mike
Cilvēki, sabiedrība
Pēdējās komentētās

Hermansone arī sadomājās. Domes sēdēs nevienu vārdu nav pateiksi.…

ZZS fiasko
Pirms 43 minūtēm | Anonīms

Sanāk, ka šis ir Ventspils komunistu režīmam lielākais trieciens …

ZZS fiasko
Pirms 1 stundas | Vēstures vērotājs.

Priekš kam jums kautkādas kartes. Par maz jūs uzrauga un seko kat…

Ventspilnieku kartes
Pirms 2 stundām | ventspilnieks 36,7

Kamēr velni nebūs parāvuši uz elli mazo deputāteli-kompartijas fu…

ZZS fiasko
Pirms 3 stundām | .Loki