Vējš 0 m/s
https://goo.gl/forms/SzHks9oc09zv1mIy2
Lūgums visus aizpildīt šo aptauju un izpalīdzēt bakalaura darbā!
Paldies jau iepriekš par atsaucību.
Sveiki vai kādam ir doma atsaukties un braukt uz Angliju strādāt ? Šodien ielikta vakance LINCOLNSHIRE auglu fabrikā 7.50stunda ja kādam no Ventspils ir doma braukt dodat ziņu arī man ir doma braukt Paldies jauku dienu vēlot!! ATIS
Nesen man bija nepatīkama situācija ar apsargu Tobago. Es uzrakstiju sudzību uz sūdzības.lv, bet tur nekādu palīdzību par šādu situāciju nesagaidīju. Tāpēc rakstu ventas balss forumā. Varbūt kāds no ventspilniekiem saskāries ar līdzīgu cūcību? Ko darīt šādos gadījumos un pie kā griezties?
Aprakstu bijušo situāciju īsi, pārējo varat izlasīt sūdzības.lv
https://www.sudzibas.lv/rimi/rimi-apsardze-tobago-briesmiga-rimi-apsardzes-uzvediba-c437246
Biju ar mazbērnu tirdzniecības centrā Tobago un dzirdēju ka apsargs skaļi un rupji lamajas ar krievu lamuvārdiem.
Šis notikums bija nedeļu atpakaļ un šodien atkal viņu redzēju. Jaunietis ar blondiem matiem un tetovējumu uz kaklu. Dārgie ventspilnieki, vai tas ir normāli, ka tu iepērcies un dzirdi, ka apsargs lamajas? Man šķiet, ka tas ir šausmīgi, ka TĀDI apsargi strādā apsardzē.
Mans 3 gadīgais dēls zin, kad jāšķērso gājēju pāreja, šodien viņš bija neizpratnē, ka kundze cienījamā vecumā to nezin. Protams aizrādīju sakot, ka sliktu piemēru rāda jaunajai paaudzei. Ja Jūs, kudze šo lasat, tad ziniet, es nesaprotu, kā Jūs ar tādu muti ēdat maizi un bučojat mazbērnus. Paradokss, ka šos noteikumus pārkāpj pārsvarā cienījamā vecumā esošie, ja negribat dzīvot leciet Ventā, tādā veidā jūs varat sagandēt šoferītim visu dzīvi...nekas, ka viņš nav vainìgs, bet ar domu, ka viņš ir notriecis kādu, dzīvot būs grūti. Ievērojiet noteikumus un esiet paraugs jaunajai paaudzei.
Sveiki
Ir vajadzigi logi ......Vai kads var padalities kadas atsauksmes par Ventex.co firmu
Varbut ieteikt kur labak pasutit un kur kvalitativi ?
Nezinu, pati personīgi iepērkos bieži, apsargus sastopu bieži un pārsvarā redzu viņus smaidam un bez lamāšanos. Mazajā Rimi pie Top ir viens smaidīgs un laipns apsargs vārdā krists kuru redzu gandrīz katru reizi, jauks un laipns puisis kā arī artūrs annas Rimi ar bizīti. Tobago gan visi tādi nopietnāki mazliet. Nav ko viņiem lieki pārmest, puiši malači
Cara membatalkan lejanan Akulaku di CS/WA+62878-4843-9004 Atau/+6…
hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).
Cara Membatalkan Pinjaman EasyCash, Untuk membatalkan pinjaman EA…