Vējš 2.06 m/s
Vai nav jocīgi kad šajā laikā kad visiem jaievero distanci humpalās visi iet ka senak visi grabstas gar tam lupatam un pofig kas notiek talak . Bet kafejnicas visas ciet nau kur paest ja esi atbraucis no mazpilsetas iepirkties vienīgi autenē to veco paiku var ierīt lai nenospragtu badā.
Vai pie mums Latvijā ir reāli saslimt ar koronavīrusu? Varbūt vajag laicīgi vakcinaties? Es saprotu ka Kina ir ļoti tālu, bet Eiropa jau arī parādās saslimušie un ir arī letāli gadījumi.
Kapēc veikalos nevarētu nebāzties virsū? :)
Tas būtu tik fantastiski! :) Pāris sekundes vēlāk pienākt pie tā stenda un viss būs ok! :D Nepazudīs tās preces! :D Nevajag skriet otram virsū! :D
Kā var uzlikt nodokli lietai,ko cilvēks neīrē no valsts.Cilvēks uzceļot māju,jau nodokli ir samaksājis vairākkārt.Par darbu celtniekiem,par būvmateriāliem.Tad jau sanāk tā ja man būs piecas kurtkas kuras es nevaru uzreiz uzvilkt mugurā-- maksā tik nodokli.Nodoklis,tā ir īre no kaut kā.Savādāk kāda jēga ir privātīpašumam.Tad jau sanāk ka tas rezē ir tavs un nav arī.
Labdien!
Kāpēc neviens nepārbauda tās ģimenes, kuras atbraukušas no ārzemēm vai viņi ievēro karantīnu????
Kāpēc kundzes vīrs neieveroja karantīnu? Te pat Pārventā viena ģimenīte!!!! Kundzīte atbrauca no Spānijas, itka sēdēja mājās, bet viņas vīrs brauca uz darbu!!!! Tātad gāja arī veikalos!!!!!!
Vīrs nebija ārzemēs, bet vīrs ar viņas dzīvo kopā! Sievietei nav apstiprināta corona, bet labi zinām, ka citiem var būt bez simptomiem un ir parnesataji!
Baigā cūcība!
Ja kundze lasa pati, tad lai nokaunas!!!!!!
Kundzīte dzīvo Pārventas devenes!!!
Tā kā manas cilvēktiesības un pārvietošanās tiesības tiek ierobežotas, laidiet mani ārā uz Zviedriju. Tur visiem pofig šitais svieccc. Vienkārši laidiet prom......
Call Center Resmi Spinjam dapat kamu hubungi melalui Wa di nomor …