-10 °C

Vējš 1.03 m/s

Svētdiena, 8. februāris
Aldona, Česlavs
A.n.i.t.a
Kas ķēzās pa forumu , ko ,Georg????

Speciāli maisa gaisu ???

Views
886
07.03.2020, 15:11
Eeeeeeeeee
Šausmas!

Es tikko apēdu kūciņu un tā garšoja kā steiks! :(

Views
1018
06.03.2020, 22:09
Urzula
VARBŪT PAZUDIS???

Jau kuro dienu pa Usmas ielu un ap Elvi veikalu klīst dzeltenīgs vilka šķirnes liels suns... varbūt kādam pazudis, vai kādās atkal tīšām pazaudēja ?Šai rītā redzams starp Usmas ielas mājām un bērnu laukumu..aiz Elvīša veikala.

Views
672
06.03.2020, 22:03
Žanna
Vai polīcija pret ukraini ?

Labdien ; kapec polīcja neko nēdara un atļau stavēt daudz dienas uzkrasoto grafitu pašien pie „dēgun gala” pie Gerken veikāls СЛАВА РОССИИ ? Ko doma kad, ukrainim par sliktu un atbālstit tadu lozung ?

Views
984
06.03.2020, 21:51
K
K
krustmateflorence
Nelaiž saeimā, un pareizi dara.

Labi vien ir un pareizi, ar ko A. Lembergs labāks pa tiem zekiem,kuri jau sodu izcietuši , ne ar ko.
Pa Latvijas neatkarību viņš balsoja, tāpat kā daudzi, bet ne jau pa tautu domāja tobrīd, bet kā sev iesist kapitālu un viegli kļūt pie ietekmes un miljoniem ,lūk tāda ir patiesība

Views
1150
05.03.2020, 18:01
Līvija Gauja
Sociālā nodaļa

Vēlos izteikt ierosinājumu par sociālo nodaļu, kas atrodas uz Raiņa ielas. Es saprotu ka sociālā nodaļa ir sociālā nodaļa tomēr būtu svarīgi lai tur ienākot būtu mājīgāk. Es nerunāju par darbiniecēm - viņas laipnas un saprotošas. Bet telpām gan prasās remonts. Varbūt tuvākos gados to var izdarīt.

Views
940
05.03.2020, 17:48
Pēdējās komentētās

Call Center Resmi Spinjam dapat kamu hubungi melalui Wa di nomor …

Pirms 1 stundas

Pirms 1 stundas

Pirms 1 stundas