Vējš 8.75 m/s
Kapēc veikalos nevarētu nebāzties virsū? :)
Tas būtu tik fantastiski! :) Pāris sekundes vēlāk pienākt pie tā stenda un viss būs ok! :D Nepazudīs tās preces! :D Nevajag skriet otram virsū! :D
Kā var uzlikt nodokli lietai,ko cilvēks neīrē no valsts.Cilvēks uzceļot māju,jau nodokli ir samaksājis vairākkārt.Par darbu celtniekiem,par būvmateriāliem.Tad jau sanāk tā ja man būs piecas kurtkas kuras es nevaru uzreiz uzvilkt mugurā-- maksā tik nodokli.Nodoklis,tā ir īre no kaut kā.Savādāk kāda jēga ir privātīpašumam.Tad jau sanāk ka tas rezē ir tavs un nav arī.
Labdien!
Kāpēc neviens nepārbauda tās ģimenes, kuras atbraukušas no ārzemēm vai viņi ievēro karantīnu????
Kāpēc kundzes vīrs neieveroja karantīnu? Te pat Pārventā viena ģimenīte!!!! Kundzīte atbrauca no Spānijas, itka sēdēja mājās, bet viņas vīrs brauca uz darbu!!!! Tātad gāja arī veikalos!!!!!!
Vīrs nebija ārzemēs, bet vīrs ar viņas dzīvo kopā! Sievietei nav apstiprināta corona, bet labi zinām, ka citiem var būt bez simptomiem un ir parnesataji!
Baigā cūcība!
Ja kundze lasa pati, tad lai nokaunas!!!!!!
Kundzīte dzīvo Pārventas devenes!!!
Tā kā manas cilvēktiesības un pārvietošanās tiesības tiek ierobežotas, laidiet mani ārā uz Zviedriju. Tur visiem pofig šitais svieccc. Vienkārši laidiet prom......
Kā pašvaldība var pieprasīt no privātmāju īpašniekiem slaucīt ietves kuras iet gar viņu mājām,vai arī pļaut zāli.Kapēc par to nerūpējās pašvaldība?Tas nav privātmāju īpašnieku pienākums,jo pašvaldība taću nemaksā algu par padarīto darbu,bet sodus raksta gan.Vai tas nav klajš likuma pārkāpums??
Ko var cepties par to tilta apli,Noteikumi ir domāti visiem,nevis man ir kruts autiņš un es nelīdīšu.Kad reiz beigsies tas princips kā māku tā mauju.Zajebaļi tie krutie un naglie braucēji
priekš krieviem tur viss ir skaisti
Vai pašvaldībai mēnesi ir jāsniedz atbilde?
Grauzēji parasti uzturas vietās, kur pieejama barības bāze, piemē…