-10 °C

Vējš 1.03 m/s

Svētdiena, 8. februāris
Aldona, Česlavs
Jeska
Kino RIO un ... popkorn

Vakar aizgāju ar bērniem uz RIO. Ledus sirds 2. Filma patīk. Bet nepatīk ka visa seansa garumā gandrīz visi skatītāji, pieaugušie un bērni ēd popkornu. Man nepatīk ne popkorna smarža ne skaņa kad viņu ēd. Es atnācu uz kino lai skatītos filmu. Bet tā popkorna atmosfēra apkārt man traucē. Un tas nav kulturāli, tas ir mans viedoklis. Ēst var mājās, kafejnīcas, bet ne kino.

Views
2827
13.01.2020, 20:32
A
A
ambīls
Bardaks SWEDBANKĀ

Sen nebiju bijis Swedbankas filiālē Ventspilī,bet tā nu sanāca ka biju spiests iegriesties,un tādu murgu sen nebiju pieredzējis,cilvēku pilns,visi gaida kad tiks pieņemti pie konsultanta,bet te tik četras nabadzītes raujas pa visu zāli,kur vietas kādiem astoņiem konsultantiem,nezinu,bet liekas ka pārējie laikam samazināti lai bankai nav milzu izdevumi lai cilvēkiem maksātu algas,labāk jau ir lai klienti pastāv rindā kādu pusotru stundu,kā piemēram šodien.

Views
3779
09.01.2020, 13:15
Oksana Filatova
Darbs Vacijā

Labdien! Mani interese atsauksmes par sadu firmu - darbs Vacijā

SIA “AB Recruitment”
Reg.numurs: 40203093236
Elizabetes 103-16, Riga, LV1050, Latvia

Views
1663
06.01.2020, 21:50
Urzula
ATKAL PAR SUŅIEM...!!!

lai nav šovakar salūtam iemesls, bet ir cilvēki kam īpašu iemeslu nevajag , lai tik zem grādiem kādus trokšņus taisīt-brīžam aizmirstot , kas īsti prieki vai bēdas :)
Bet šai sakarā atkal suņu saimnieki ; lai rīt nebūtu jāmeklē savs mīlulis, labāk turiet drošā vietā un neatstājiet laukā vienus.

Views
2137
06.01.2020, 21:13
D
D
ddd
Osta ieekonomēs vismaz 300 000 gadā!!!!

Pateicoties valdības gudrai rīcībai, atlaižot pārvaldnieku un četrus valdes locekļus, osta ieekonomēs vismaz 300 000 gadā ( algas + pavadošais personāls + auto parks).
Ir skaidrs, kamēr pie stūres bija šie atlaistie, ostā kravu apgrozījums katru gadu ir krities. Nebeidzamie konflikti un mūsu ostu novājinājusi.
Ko gan tāds domes dārznieks zin no ostas vadības!
Valdība malači!!!!

Views
2764
05.01.2020, 12:55
S
S
skābais
Kivičs un Skulme - divi pajolini ??

Andris Kivičs un Liene Skulme soctiklos un komentārus ir visbiežāk apspiesta pajolinu pāra valsti. Man pašam riebjas no abiem.
Bet kāds ir jūsu viedoklis par viņiem?

Views
2190
04.01.2020, 21:40
Pēdējās komentētās

Untuk membatalkan pinjaman Akulaku, Kamu bisa menghubungi Call Ce…

Pirms 8 minūtēm

Call Center Resmi Spinjam dapat kamu hubungi melalui Wa di nomor …

Pirms 1 stundas

Call Center Resmi Spinjam dapat kamu hubungi melalui Wa di nomor …

Pirms 1 stundas