-6 °C

Vējš 2.06 m/s

Svētdiena, 8. februāris
Aldona, Česlavs
<>^<>
beidzot!

Nu ta beidzot!
izvirtuļi-geji,lezbietes,un citi perversie
ir panākuši,ka zemes sāls-Kristieši
drīkst apmeklēt dievkalpojumus 'maskās'!

Views
1214
08.04.2020, 10:02
V
V
Veronika 41
Jautājums Ventspils namiem

Gribu dzirdet precīzu atbildi uz savu jautājumu par daudzdzivokļu māju apsaimniekošanu un dezinfekciju Covid 19 laikā,,
KAD JŪS PILDISIET SAVUS PIENĀKUMUS!!!!??
https://lvportals.lv/skaidrojumi/314767-jadistancejas-ari-daudzdzivoklu-majas-atliek-skaititaju-verifikaciju-2020

Views
1599
07.04.2020, 20:36
DZĪVNIEKS
Jocīgi

Vai nav jocīgi kad šajā laikā kad visiem jaievero distanci humpalās visi iet ka senak visi grabstas gar tam lupatam un pofig kas notiek talak . Bet kafejnicas visas ciet nau kur paest ja esi atbraucis no mazpilsetas iepirkties vienīgi autenē to veco paiku var ierīt lai nenospragtu badā.

Views
1194
07.04.2020, 16:28
S
S
skābais
Koronavīrus ((((

Vai pie mums Latvijā ir reāli saslimt ar koronavīrusu? Varbūt vajag laicīgi vakcinaties? Es saprotu ka Kina ir ļoti tālu, bet Eiropa jau arī parādās saslimušie un ir arī letāli gadījumi.

Views
8785
06.04.2020, 19:57
Eeeeeeeeee
Es nesaprotu!

Kapēc veikalos nevarētu nebāzties virsū? :)

Tas būtu tik fantastiski! :) Pāris sekundes vēlāk pienākt pie tā stenda un viss būs ok! :D Nepazudīs tās preces! :D Nevajag skriet otram virsū! :D

Views
1116
03.04.2020, 23:12
Baronkungs
Īpašuma nodoklis

Kā var uzlikt nodokli lietai,ko cilvēks neīrē no valsts.Cilvēks uzceļot māju,jau nodokli ir samaksājis vairākkārt.Par darbu celtniekiem,par būvmateriāliem.Tad jau sanāk tā ja man būs piecas kurtkas kuras es nevaru uzreiz uzvilkt mugurā-- maksā tik nodokli.Nodoklis,tā ir īre no kaut kā.Savādāk kāda jēga ir privātīpašumam.Tad jau sanāk ka tas rezē ir tavs un nav arī.

Views
1522
03.04.2020, 12:00
Pēdējās komentētās

Untuk menghubungi Bank Sulselbar lewat WhatsApp, gunakan nomor re…

Pirms 19 minūtēm

Pirms 25 minūtēm

Pirms 35 minūtēm