Vējš 3.09 m/s
Sveika! Laikam neesi manījusi manus jautājumus, bet ļoti gribētos tomēr izlasīt atbildes.
Tātad jautājumi bija 2:
1) Kuras ir tās infrastruktūras neveiksmes, kas tiek pārmestas Ventspils pašvaldībai;
2) Ko tieši neuzcēla, neatvēra, neieviesa Ventspilī, jo Aivaram nepatika?
Tiešām ļoti interesē, apgaismojiet, lūdzu!
Paldies!
Šovakar ievietoju jautājumu par Ventas Balss redaktori, kurš tika ātri izdzēsts. Savu vainu sapratu, labojos un skaļi saku - "Ventas Balss" ir labākā avīze Latvijā, tai ir moderns makets un druka, gandrīz visus cilvēkus uz foto var pazīt. Saturs ir aizraujošs - 1/3 pārkopēta no Interneta feiku karaļiem, 1/3 Aivara Lemberga vēstules no cietuma un viedokļi par "politiski represēto". Pārējais ir avīze, no kuras daļa ir redaktores slejas. Jautājums (2x uzdots), kā redaktore, kura avīzē izpaužas kā visu sazvērestības teoriju karaliene, spēj mierīgi nosēdēt domes prese konferencēs un neuzdot nevienu jautājumu??? Lembergs, kā zināms, Covid uztver nopietni!
MANA DRAUDZENE DRAISKULE-SAPAZINĀS AR KĀDU VIETĒJO BŪVUZŅĒMĒJU -UZ ŠOSEJAS-RĪGA-VENTSPILS-NABADZIŅAM DEGVIELA-PIETRŪKA-LAI MĀJĀS-TIKTU UZ VENTSPILI.
MANA DRAUDZENE VIENMĒR VISUS ŽĒLO-JO ĪPAŠI PIEVILCĪGUS VĪRIEŠUS.
IZVEIDOJĀS ROMĀNS-SĀKUMĀ MĪĻI VĀRDI-TAD ARĪ SEKSS -UN TAD SĀKA NAUDU PRASĪT-IT KĀ SAVAM AUTO.
BEIGĀS IZRĀDIJĀS PRECĒTS UN VĒL BĒRNS VIŅAM.
TĀPĒC MEITENES NESKATIET VĪRU PĒC CEPURES-VAR IZRĀDĪTIES BEIGĀS(alfons)
https://www.tvnet.lv/7206763/ventspils-peldbaseina-noslikusa-zena-vecakiem-draud-cietumsods-par-sanemtas-kompensacijas-nedeklaresanu
Latvija ir taisnīga zeme, kurā visi vainīgie saņem pēc nopelniem, kaut vai nekāds kaitējums nepastāv.
Man ir tāds,kā jautājums:
kurš no jums, komentāru auklētājiem,esiet
reāli sēdējis Rīgas centrālcietumā?
Vēlos pateikt ka mūsu pašiņi ir baigie malači, valkā maskas braukājot un ir kārtība uz ielām. Nevis taka ceļu policijas klauni maskas nelieto un tēlo varenos un piekasās pārejiem par viņu nelietošanu.
Untuk Meminta keringanan pembayaran di spinjam atau shopee pinjam…
Untuk Membuka blokîr (BR𝖎mo) Anda bisa menghubungi CS BR𝖎 melalui…
Cara Membatalkan Transaksi P𝗶njaman (Akulaku) Kamu bisa menghubun…