20.3 °C

Vējš 4.78 m/s

Sestdiena, 27. jūnijs
Malvīne, Malvis
K
K
krustmateflorence
Jālido uz sltām zemēm prom.

Lai nesabojātu svētku prieku sev pašai, esmu nolēmusi aizlidot , jo redzu šai valstī , ar katru dienu tiek ierobežotas cilvēka tiesības.
Jau rīt, atkal jauni ierobežojumi stāsies spēkā, kas personīgi man ļoti traucē, un ir nepieņemami ,un manuprāt nekam īsti nederīgi.
Tas nav normāli , ja svētku dienās un brīvdienās , es un mani padotie , nevar brīvi ne iepirkties ko grib, ne brīvi nokārtot savas lietas.
Kas tie pa svētkiem, ja es nevaru brīvi tos svinēt , kā pati gribu un kur gribu.
Lai nu tagad pilsētas mērs ataisno reiz teiktos vārdus. ka Ventspils ir valsts -valstī.
Mīļus svētkus vēlu visiem ,kuri nevar aizlidot un nosvinēt citur.

Views
884
17.12.2020, 10:48
A
A
ambīls
Sludinājumi VB

Varbūt Ventas Balss varētu kaut kā ierobežot liekamo sludinājumu skaitu,piemēram dienā,vienu vai divus,tas nav normāli ka atver sludinājumu sadaļu un tur tikai vai nu sausa malka,vai Gonzales kundze ar aizdevumu apmierinās 72 stundas.

Views
1012
17.12.2020, 08:32
Gunārs Pētersons
Dalība protestos

Kurš plāno braukt 12.12.20 un 20.12.20 uz protestiem? Ir kāds?

Views
1832
14.12.2020, 17:34
Eeeeeeeeee
Neredzat!

Jums lēnām atņem jūsu brīvību... :(

Views
1669
14.12.2020, 16:34
Lielais Kretīns
xd

Cik stulbam ir jābūt cilvēkam, lai protestētu pret piespiedu vakcīnām, kuras nepastāv un nepastāvēs.

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/covid-19-vakcinacijas-plans-ir-gatavs-ierobezojumus-prognoze-visu-nakamo-gadu.a385052/

Like, what? xddd

Views
959
14.12.2020, 09:51
B. Jurševics
B/d "Rūķītis" Covid19 vīrusa dēļ slēgtas 3 grupiņas.

Nedēļu atpakaļ t.s. pilsētas mērs pulcēja lielajā laukumā bērnus, ģimenes uz Ziemassvētku egles iedegšanu, uzrunāja bērnus no tuva attāluma, nelietojot sejas masku.
Regulāri un precīzāk pāris nedēļas atpakaļ t.s. laikraksta"VB" redaktore Mertena aicināja bērnus un jauniešus nelietot sejas maskas, pretoties piesardzības pasākumiem.
Bezatbildības pirmais rezultāts ir tāds, kā no šodienas 08.12.20. b/d "Rūķītis" slēgtas jau trīs grupiņas.
Par iepriekš minētajām pilsētas bezatbildīgi personu rīcību Valsts policijā uzsākts pārbaudes procesā.

Views
2141
08.12.2020, 12:19
Pēdējās komentētās

Ja anglija atej rakst ar WC pa god Čerčilam, ta kapeic Vencpile n…

Pirms 16 stundām

Tad nodrošiniet autobusiem kondicionierus! Nevis ventilatorus, ku…

Pirms 16 stundām

tas i VenstpilReis domāc tekst .

Pirms 16 stundām