-7 °C

Vējš 3.09 m/s

Svētdiena, 8. februāris
Aldona, Česlavs
Persona
Ko jūs domājat par piešķirto finansējumu, lai drukātu bukletus Covid vakcinēšanai?

Mans uzdotais jautājums Veselības ministram Danielam Pavļutam!
Vai tiešām šajā laikā ir jātērē šī nauda papīram, kas tā pat nonāks atkritumos?
Vai Jums loģika ir stiprā puse?
Labāk šo naudu ieguldiet pašās slimnīcās, ne papīros.
Jau esošā vakcinēšanas sistēma nestrādā, pat bez bukletiem.
Tie, kas vēlēsies vakcinēties, tie paši atradīs šo iespēju. Es personīgi netaisos vakcinēties un ja manā pastkastītē nonāks šis buklets, es viņu pat nelasīšu-pa taisno izmetīšu atkritumos!
Tāpēc vēršu Jūsu uzmanību, vai tiešām mana un citu nodokļa nauda šajā situācijā ir jāizmet atkritumos?
Ar cieņu.

Views
462
14.03.2021, 15:55
M
M
Marta P
Eiropas Parlaments pasludina Eiropas Savienību par "LGBTIQ brīvības zonu"

Tātad Latvija nu ir lesbiešu, geju, biseksuāļu, transpersonu un interseksuāļu brīvības zona..

Views
297
14.03.2021, 11:49
pareizais
Kad gaidīt?

Strauji tuvojas pavasaris un līdz ar viņu dažādi darbi laukā, dārzā, un tie ar vien pieaugs.
Kad būs iespēja normāli iepirkties ""Māja/ Dārzam"" gan santehniku , gan elektropreces, dārza preces?
Tas tak nenormāli , ka ne mājās ko vari saremontēt, nedz arī laukā ko padarīt-vajag instrumentus...

Views
1248
12.03.2021, 10:57
Sigurds
Daiga Dzedone sieviete ar raksturu!

"Es vienmēr esmu gatava iet uz priekšu, un grūtības mani nebaida. Es ne tikai labprāt pieņemu izaicinājumus, bet bieži vien tos pati arī radu. Mans iekšējais „es” vienmēr saka: uz priekšu; ātrāk; labāk; kvalitatīvāk. Visu var izdarīt! Protams, es apzinos, ka ir grūti, bet, ja vajag, tad var visu pārvarēt. Esmu ļoti prasīga gan pati pret sevi, gan pret kolēģiem un visām iesaistītajām pusēm, tostarp pret projektētājiem un būvniekiem. Vienmēr cenšos salikt visu pa plauktiņiem, sastādīt rīcības plānu un tam sekot. " https://neatkariga.nra.lv/intervijas/339751-daiga-dzedone-ar-milestibu-ventspilij

Sieviete ar raksturu - mums ar kundzi šī dāma ļoti simpatizē ! Mēs viņu dēvējām pa pelēko kardinālu! Pat daudzi neiedomājas, ka pateicoties viņai Ventspils izskatās, tāda, kā tā tagad ir atjaunota!

Views
1602
11.03.2021, 07:54
Eeeeeeeeee
S.O.S

Labdien! Lūgums palīdzēt! Meklēju vakardienu! Varbūt kāds ir manījis? Pēdējo reizi redzēta vakar ap pulkstens 14:00!

Views
918
11.03.2021, 07:51
Vilma.
Lūgums palīdzet !

Es lūdzu zinošos lidzcilvekus uzrakstīt un ieteikt kādu, varbut vairākus meisterus kas privati nejau dārgā servisā šai epidēmijas klusuma laikā varētu saglābt mašīnu jo par jaunu paslaik nevaru domāt. Vaidzīgs meisters kas var sametināt un izņemt dažus rūsas caurumus no virsbūves sāniem un aizmuguri un nokrāsot lai apskate nepiekasās. Ne ļoti dārgi. Izsmējējus un stulbu padomu devejus ludzu te nerakstīt. Jau iepriekš pateicos pa padomiem!

Views
1831
10.03.2021, 19:34
Pēdējās komentētās

Untuk Membuka blokîr (BR𝖎mo) Anda bisa menghubungi CS BR𝖎 melalui…

Pirms 6 minūtēm

Cara Membatalkan Transaksi P𝗶njaman (Akulaku) Kamu bisa menghubun…

Pirms 46 minūtēm

Beriku Cara Membatalkan Pinjaman AdaKami menghubungi layanan Live…

Pirms 1 stundas