7 °C

Vējš 2.57 m/s

Trešdiena, 13. maijs
Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Gunārs Pētersons
Dalība protestos

Kurš plāno braukt 12.12.20 un 20.12.20 uz protestiem? Ir kāds?

Views
1829
14.12.2020, 17:34
Eeeeeeeeee
Neredzat!

Jums lēnām atņem jūsu brīvību... :(

Views
1665
14.12.2020, 16:34
Lielais Kretīns
xd

Cik stulbam ir jābūt cilvēkam, lai protestētu pret piespiedu vakcīnām, kuras nepastāv un nepastāvēs.

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/covid-19-vakcinacijas-plans-ir-gatavs-ierobezojumus-prognoze-visu-nakamo-gadu.a385052/

Like, what? xddd

Views
955
14.12.2020, 09:51
B. Jurševics
B/d "Rūķītis" Covid19 vīrusa dēļ slēgtas 3 grupiņas.

Nedēļu atpakaļ t.s. pilsētas mērs pulcēja lielajā laukumā bērnus, ģimenes uz Ziemassvētku egles iedegšanu, uzrunāja bērnus no tuva attāluma, nelietojot sejas masku.
Regulāri un precīzāk pāris nedēļas atpakaļ t.s. laikraksta"VB" redaktore Mertena aicināja bērnus un jauniešus nelietot sejas maskas, pretoties piesardzības pasākumiem.
Bezatbildības pirmais rezultāts ir tāds, kā no šodienas 08.12.20. b/d "Rūķītis" slēgtas jau trīs grupiņas.
Par iepriekš minētajām pilsētas bezatbildīgi personu rīcību Valsts policijā uzsākts pārbaudes procesā.

Views
2138
08.12.2020, 12:19
Maikls Girgensons
McDonalds un Ivčiks

Labdien, esmu liels Lemberga fans, bet nesaprotu, kāpēc vēl nav McDonalds??? Ja es būtu tāds oligarhs, te jau būtu 10! Un vēl, manam draugam Ivčikam joprojām smadzenēs ir problēma. Prasījām Lembergam stipendiju, a šis neko! Pizģets vai nē? Ko jūs domājat par šito?!?

Views
707
08.12.2020, 06:51
K
K
krustmateflorence
man žēl, to Kurekss-puišu!

kā man ziņo mani agēnti, tad bēdu lietas notiek atkal slavenajā Kurekssā.
Firma iegādājusies pa miljoniem ļoti dārgu tehniku, bet strādnieki, ir kaut ko salauzuši no tās.
Skāde liela, tagad daļai Kurekss puišu izrakstīta ceļazīme uz visiem laikiem.
Jaunais priekšnieks Raimonds ,esot ļoti bargs vadītājs,tādēļ bez lielas strādnieku atlaišana, nu atkal neiztikt.
Redz kā ir, ka neprot miljonus pareizā virzienā novirzīt.
Man ļoti jūs žēl Kurekss puiši, pat ļoti.

Views
2610
07.12.2020, 21:21
Pēdējās komentētās

Par expertu var kļūt jebkurš, kurš pa draugam iestūķēts attiecīga…

Pirms 3 stundām

Devenēs zincik tādu īrnieku bez deklarācijas ir ....tur tūkstoši…

Pirms 4 stundām

Jā starpcitu kā ar izīrētiem dzīvokļiem kur nav deklerēts neviens…

Pirms 4 stundām