Vējš 1.03 m/s
Tātad Latvija nu ir lesbiešu, geju, biseksuāļu, transpersonu un interseksuāļu brīvības zona..
Strauji tuvojas pavasaris un līdz ar viņu dažādi darbi laukā, dārzā, un tie ar vien pieaugs.
Kad būs iespēja normāli iepirkties ""Māja/ Dārzam"" gan santehniku , gan elektropreces, dārza preces?
Tas tak nenormāli , ka ne mājās ko vari saremontēt, nedz arī laukā ko padarīt-vajag instrumentus...
"Es vienmēr esmu gatava iet uz priekšu, un grūtības mani nebaida. Es ne tikai labprāt pieņemu izaicinājumus, bet bieži vien tos pati arī radu. Mans iekšējais „es” vienmēr saka: uz priekšu; ātrāk; labāk; kvalitatīvāk. Visu var izdarīt! Protams, es apzinos, ka ir grūti, bet, ja vajag, tad var visu pārvarēt. Esmu ļoti prasīga gan pati pret sevi, gan pret kolēģiem un visām iesaistītajām pusēm, tostarp pret projektētājiem un būvniekiem. Vienmēr cenšos salikt visu pa plauktiņiem, sastādīt rīcības plānu un tam sekot. " https://neatkariga.nra.lv/intervijas/339751-daiga-dzedone-ar-milestibu-ventspilij
Sieviete ar raksturu - mums ar kundzi šī dāma ļoti simpatizē ! Mēs viņu dēvējām pa pelēko kardinālu! Pat daudzi neiedomājas, ka pateicoties viņai Ventspils izskatās, tāda, kā tā tagad ir atjaunota!
Labdien! Lūgums palīdzēt! Meklēju vakardienu! Varbūt kāds ir manījis? Pēdējo reizi redzēta vakar ap pulkstens 14:00!
Es lūdzu zinošos lidzcilvekus uzrakstīt un ieteikt kādu, varbut vairākus meisterus kas privati nejau dārgā servisā šai epidēmijas klusuma laikā varētu saglābt mašīnu jo par jaunu paslaik nevaru domāt. Vaidzīgs meisters kas var sametināt un izņemt dažus rūsas caurumus no virsbūves sāniem un aizmuguri un nokrāsot lai apskate nepiekasās. Ne ļoti dārgi. Izsmējējus un stulbu padomu devejus ludzu te nerakstīt. Jau iepriekš pateicos pa padomiem!
Brīvostas pārvaldi tagad vada bijušais apsargs no Rīgas ostas. Tā kā osta noteikti nav viņa stiprā puse un tur viss lēnām iet uz grunti, tagad puiši no kuģiem ir pārkvalificēti par apsargiem un brīvosta ir iecerējusi parūpēties par ventspilnieku drošību Bordāna izpratnē, tā teikt, tagad mēs no Rīgas jūs tur pieskatīsim. Mazais pilsētas apvērsums, es teiktu. Nepietiek, ka tie alkatīgie rukši mums ostu atņem, sāks vēl iedzīvotājiem uzbrukt.
Tieši tā, sevišķi pirms šiem "svētkiem"! Bet vēl nekas nav nokav…
Arī nesaprotu šo kavēšanos. Septembris jau galā, bet no kartēm ne…
Pašvaldības policija, patrulējot pilsētu, drīkst taču iekraut iek…
Degviela ir sagādāta. Šodien vīru bari jau no rīta pulcējas galīg…