6 °C

Vējš 8.75 m/s

Ceturtdiena, 26. marts
Eiženija, Ženija
pareizais
Katrs jūk pa savam....

Debesīs labāki būs...
"Facebook" lietotājs *********** no Ventspils nācis klajā ar savu skaidrojumu. Viņš norāda, ka kādreiz ir diezgan ilgi nodzīvojis Āfrikā un no saskarsmes ar vietējiem labi zinot, ka afrikāņiem deja nav vienkārši deja mūsu izpratnē, bet reliģisks rituāls ar maģisku kontekstu.Svarīga daļa no reliģiskās pārliecības, kas tiek iekļauta rituālu saturā, ir mirušo pasaules iekļaušana reālajā dzīvē. Arī pieminētās dejas mūzika veidota uz senas Dienvidāfrikas bēru ceremonijas dziedājuma bāzes. .. Vai mums, latviešiem, vajadzētu izaicināt Likteni un pakļaut sevi afrikāņu rituālu dejām, kuru īsteno nozīmi pat neizprotam... Un kurā vairākas reizes tiek skandēts: "Neatstāj mani šeit! Manas vietas šeit nav..."?" tuvojoties veļu laikam, ..?Par ko dzied "Jerusalema"
Jeruzaleme ir manas mājas
Sargā mani
Nāc ar mani
Neatstāj mani šeit
Mana vieta nav šeit..

Mana valstība nav šeit

Views
1284
12.10.2020, 15:41
qwerty
Skolēns vs Velosipēds

Aicinu vecākus un skolotājus, lūdzu, uzrunājiet tos skolniekus kuri dodas uz skolu ar velosipēdu. Kur ir aizsargķivere? Kur ir gaismas velosipēdam ,kur ir atstarojošā veste? Vai Jūs aizdomājieties par sekām?Lūk piemērs tam, ka tiesa attaisnoja autovadītāju (sk.komentāros)

Views
1084
11.10.2020, 13:36
Tulpīte
Cilvēki, kuri meklē dzīvokļus - LŪDZU UZMANIETIES!!!!

Šodien uz manu sludinājumu atsaucās sieviete, kura apgalvoja, la izīrē dzīvokli Saules 114 trešajā stāvā. Atsūtīja bildes uz watsapu un prasīja 100€ plus komunalie maksājumi. Visu steidzināja un vēlējās uzreiz tikties dzīvoklī, jo rīt vairs nebūšot Ventspilī. Aizbraucu uzreiz apskatīt. Durvis atvēra nekopta, gados salīdzinoši jauna sieviete. Miesasbūve drusku virs vidējā, garāka virs 168cm,jo bija drusku garāka par mani. Mati tumši astē. Pēc acīm redzēju, ka cilvēks vai nu iedzēris kādus stiprus antidepresantus vai kaut ko citu salietojies. Prasīju vai viņa dzīvokļa saimniece. Uz to atbildēja ar jā. Izrādīja dzīvokli. Aizdomīgi bija tas, ka dzīvoklis ļoti labā stāvoklī, perfekts, bet pati saimniece nekopta. Koridori stāvēja loti, loti netīri apavi.. Jau radīja pilnīgu neuzticību... Tā kā man mēbeles pašai viņa piedāvāja savas izvākt! Neesot problēma! Teica-Vai tad džeku trūkst? Tūlīt pat var izvākt! Mikreni atdos tēvam, ledusskapi kādam citam, pārējās mantas uz galinciemu!!

Views
3016
10.10.2020, 13:42
D
D
Dartttt
Izglītības pārvaldei

Jautājums Ventspils pii "Vāverīte"! Vai tiešām telpu vēdināšanai jānotiek mazu bērnu klātbūtnē un bērniem uz podiem jāiet pie atvērtiem logiem?! Vai tiešām telpas nevar vēdināt kad bērni nav grupā?! Nu cik ar šo problēmu var cīnīties? Pie šādas attieksmes bērns regulāri dabū iesnas un klepu! Tomēr mazs bērns nav spējīgs pats aiziet un aizvērt logu. Vai tiešām mēģina panākt lai grupiņā saslimtu un atrastos pēc iespējas mazāk bērnu???

Views
1354
08.10.2020, 14:42
Vilma.
Autoskola Presto

Sveicināti, Ventspilnieki! Man, kā jaunai studentei kas nesen dzīvo Ventspilī ir vēlme dabūt autovadītājas tiesības. Nesen redzēju reklāmu, ka, tagad autoskola Presto ir arī Ventspilī, bet nezinu nevienu kas tieši te Ventspilī tur būtu mācījies. Varbūt kāds reāli variet padalīties ar pieredzi vai vispār ir vērts uz to Presto pusi skatīties? Liels, paldies, jau iepriekš !

Views
1560
07.10.2020, 19:41
K
K
krustmateflorence
Dzīvo tur, jo tur var dzert alkoholu , cik aknas tur.

Šodienas VB avīzes pirmajā lapā redzams "slavenais " danpeļu pāris, kuriem reiz jau tika palīdzība piedāvāta , pārcelties uz cilvēciskiem apstākļiem, taču tur pa dzīvošanu ir jāmaksā, un nelaime, naudas nebūs stiprai kaņdžai , jo to viņi abi ļoti mīl.
Nezinu , kā tādus zeme tur, un visus pārejos ,kuri tajos līdzenumos dzīvo???

Views
1357
01.10.2020, 11:52
Pēdējās komentētās

priekš krieviem tur viss ir skaisti

Pirms 22 stundām

Vai pašvaldībai mēnesi ir jāsniedz atbilde?

Pirms 1 dienas

Grauzēji parasti uzturas vietās, kur pieejama barības bāze, piemē…

Pirms 1 dienas