Vējš 8.75 m/s
Ko nebļaujat,ka jau nto dienu ,,smird,, pēc skaidām visa pārventa
Ir pieslēga apkure........kas tā par apkuri kur radiatori nekādi skaitās pieslēgts bet viņi knaaapiii remdeni....
Tam tā jābūt?
Varbūt siltums tarifus pazemināt grib lai varētu normali radiatori būt?Mēs maksājam tad pieslēdziet siltumu lai devenēs man būtu 23grādi nevis 21 un jāvelk vēl dzemperis!!!!!!!
Prasība nēsāt ķiveres būvlaukumā ir NELIKUMĪGA!
Histēriju par nelaimes gadījumiem uztur ķiveru ražotāji!
Es personīgi pazīstu daudzus celtniekus un NEVIENS nav cietis nelaimes gadījumā būvlaukumā. Visas tās drošibas instruktāžas ir domātas tikai celtnieku iebiedēšanai un pārvēršanai par AITĀM!
Nesen kādam celtniekam esot uzkritusi betona plāksne un ķivere nepasargāja. Tad Kāda vispār jēga no tās ķiveres.
Ķiveres nēsāšana ir NEĒRTA un KAITĪGA - spiež, bojā frizūru,svīst galva vai var pat attīstīties PLIKPAURĪBA!!
( Tāpat gatavojamies gājēju protestu akcijai pret aizliegumu pārvietoties pa braucamo daļu un pie sarkanās gaismas ;) )
Ilgi domāju, kāpēc tā, visur ir, tikai ne pie mums. Sāku jau domāt, ka varbūt kurzemniekam taisnība, bet izrādās, ka Ventspils slimnīca vienkārši netestē cilvēkus. Nav testu -> Nav slimnieku -> perfekts novads.
Tie nav mani izdomājumi, lūk kur LTV sižets un TVnet raksts:
https://www.youtube.com/watch?v=kiXt8QkBBfE&ab_channel=LTVZi%C5%86udienests
https://www.tvnet.lv/7088972/regionu-slimnicas-covid-19-testesana-iepaliek
"Rosina noteikt līdz 50 eiro lielu sodu par masku nelietošanu sabiedriskās vietās."
Daudzi bija ievērojuši manos tekstos zināmas simpātijas pret Kremli kādu laiku atpakaļ. Nenoliegšu. Tās bija saistītas ar iespaidu, ka Kremlis piekopj suverēnu politiku un nepakļaujas globālistu leļļu meistariem. (Latvijas vadošie politiķi, kā labi zināms, ēd sorosiem un ko gluži vai no rokas kā kucēni.)
Diemžēl, man radies iespaids, ka Kremļa suverenitāte ir vairāk iekšējai lietošanai konstruēta virtuālā realitāte, kas maz atbilst īstenībai.
Tur notiekošā koronobesija, valststerors un cilvēku pazemošana ar maskām, soda naudām un aizliegumiem, pakļaušanās globālistu instrumentam WHO bija skaidrs apstiprinājums tam.
Tas ir ieviesis manā pasaules uzskatā būtiskas izmaiņas ar MĪNUSA zīmi attiecībā uz Kremļa reitingu tajā.
Mana labvēlība attiecībā uz slāvu izcelsmes tautām - baltkrieviem, krieviem, ukraiņiem, horvātiem, serbiem, poļiem, maķedoniešiem u.c. (tāpat kā pret daudzām citām) nav mazinājusies. Kopīgas baltu un slāvu indoeiropiešu saknes un līdzīga mentalitāte.
priekš krieviem tur viss ir skaisti
Vai pašvaldībai mēnesi ir jāsniedz atbilde?
Grauzēji parasti uzturas vietās, kur pieejama barības bāze, piemē…