Vējš 8.75 m/s
ŠODIEN VENTAS BALSS -VEICA NELIELU APTAUJU -KO DOMĀJAT PA VIENDZIMUMA LAULĪBU.
ES UN VISI MANI DRAUGI ,PAZIŅAS UN RADI -ATBALSTĀM ŠĪS ATTIECĪBAS, JO JAU SEN GANDRĪZ VISĀ PASAULĒ -ŠIEM PĀRIEM IR ATĻAUTS ADOPTĒT BĒRNUS.
LATVIJA -KĀ PARASTI ILGI DOMĀS UN DISKUTĒS -SEKSA MUMS NAV -BET BĒRNI MUMS DZIMST VISIEM... .
Jautajumi municipalajiem policistiem, Arājam un ceļu policijai. Cik ilgi tiks atļauts pa Ventspils vienvirziena ielām ritenbraucejiem braukt pretejā virziena? Tas ir tapēc kad neviens nesoda. Ja es kļudos tad Arājs lai uzraksta cik sodi pēdejā mēnesa laikā ir uzlikti ritenbraucejiem Gālinciemā Dīķu un Augusta ielā kas brauc pret plūsmu un vel par kautko ir neapmierināti? Un pa Augusta ielu jau regulāri motocikli arī sākuši braukt pretejā virzienā. Kad tiks ieviesta kārtiba? Ja nebus atbilde tad jūs neesiet policija bet nodokļu naudas izšķerdētāji. Gaidam !!!
Romanova kungs, savediet beidzot kārtībā garāžu kooperatīva "Ostnieks" segumu. Automašīnas jau ar apakšām ķerās aiz seguna dēļ bedrēm, peļķes pēc lietus ir kā dīķi. Kā arī nevajadzētu veidot riteņbraucēju un motobraucēju lamatas, berot pacmit garajā bedrē rupjās šķembas, kurās ir viegli paraut uz acīm.
Kaimiņš, kura balkons atrodas blakus maniem logiem, regulāri smēķē uz balkona. Vasaras karstumā, kad varētu visu dienu turēt logu pavērtu, ik pa laikam viss dzīvoklis piepildās ar cigarešu dūmiem. Ko darīt? Vai pašvaldības policija iesaistās šādu problēmu risināšanā?
Izkrāpti divarpus miljoni. Par OIK izkrāpšanu piespriež trīs gadus cietumā
Kāpēc? vai tad mūsu valstī par maz jāstrādā, vai līdz kapa malai?
šodien lasāms;
""Kamēr pensiju otrā līmeņa ieguldījumu plānu ienesīgums ir negatīvs, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras eksperti iesaka: neveikt ieguldījumu plāna maiņu un, pieprasot vecuma pensiju, atlikt pensiju otrā līmenī uzkrātā kapitāla izmantošanu.""
TĀTAD SAPROTAM, KA PENSIJU UZKRĀJUMUS KĀ JAU SEN ZINĀMS IZMANTO PA LABI , PA KREISI...
un maldina cilvēkus , ka tagad pandēmijas laikā , krīzes laikā nav līdzekļi .. kur palika lielā nauda , ko iedeva priekš krīzes laika?
priekš krieviem tur viss ir skaisti
Vai pašvaldībai mēnesi ir jāsniedz atbilde?
Grauzēji parasti uzturas vietās, kur pieejama barības bāze, piemē…