Vējš 4.63 m/s
Interesanti kā drīkst atņemt dzērājšofera privāto mantu (automašīnu).Sodīt,arestēt,lieciet cilvēkus cietumā.
Cik es zinu ka par likuma pārkāpumu drīkst uzlikt tikai vienu sodu.Bet ne jau ielikt cietumā,atņemt tiesības,uzlikt naudas sodu,atņemt mašīnu utt.
Bet kā jūs drīkstat pieķerties pie automašīnas bez tiesas lēmuma.
Jo cik es zinu ka demokrātiski tiesiskā valstī,bez tiesas lēmuma pat paglaudīt cilvēka pēcpusi nedrīkst.
Un jā man prom nekur nav jābrauc,esmu jau tur bijis.
Cilvēki maksā nodokļus,par ceļu buzturēšanu.Tanī sfērā arī ietilpst ceļu uzturēšanu mūsu pilsētā.
Nav svarīgi A,B,C,D,D( grants) seguma ielām jābūt tīrām.Par to Jūs nesat atbildību.
Runājot par Eiropu.Jūs laikam nezināt ka vecā Eiropa vai Viduseiropa atrodas tur kur nav sniega.Un gadījamā ja tur uzsnieg sniegs,tad tur tīrāmās mašīnas sabrauc kā skudras no pūžņa kuram ir iesperts ar kāju.Tur auto bāni netīrīs pussprādzis bobcats.
Jūs rakstat ka pilsētu ielu garums ir 192 km.Kur ir problēma?
Izskaitļojiet cik km var notīrīt viena mašīna,un cik ātri un izskaitļojiet cik automašīnu vajaga lai intensīvi stradājot pilsētu var sakopt.Trūkst mašīnu???Kur problēmu.Rakstiet eiropas projektus un piepērciet klāt tik cik trūkst.
Ja gadījumā nav līdzekļu,nu tad lāpstas rokās un uz priekšu.
Braucot pa skrundas ielu, krustojumā,lai pagriestos pa labi u stacijas ielu,stāv valnis priekšā.Ar vieglo,tā tikai skaties kad grāvi nepaņem.
Tā arī Eiropā tīra ielas?Vajaga jau būt arī kvalitātei???
Vai tad tik tiešām ir tik grūti saprast kāpēc tā tas notiek??
Grūti saprast ka visi cilvēki 100% grib ēst,un normāli dzīvot???
Tiešām jūs domājat ka nopelnot 500€ uz rokkas var normāli pilvērtīgi dzīvot,skolot un audzināt bērnus???
Zinu atradīsies gudrīši,pensionāri kuri varbūt dzīvo vidē kā fabrikas iela 2a.Teiks jā var izdzīvot.
Dārgie tautieši izdzīvo patreiz Ukrainā.
Mēs itkā nekarojam un tāpēc mums nav jāizdzīvo,bet gan jādzīvo.
Ja neviens nesapratīs ka pa cilvēku darbu ir jāmaksā tik cik tas maksā,neviss tik cik ir noteikts normās.Nu tad iznākums būs tāds kāds tas būs
Ārstu nebūs,medicīna izputēs.Cilvēki aizbrauks.utt.
Teiksiet lai brauc....
Interesanti gudrie pensionāri,no kurienes jūs dabūsiet savas pensijas???
Ja tie kuri varētu šeit strādāt un maksāt nodoklus budžetam būs aizbraukusi???
Padomājiet par visu šo murgu.Murgu kuru jūs vairumā slavināt
Aļo kur ir lāpstas???
Kāpēc netiek dalītas lāpstas???
Kas ir budžets beidzās????
Būs laikam ielas jārok ar zobu birstītēm
Hahahaha
Zvanīju šodien māklerim pa nekustamo īpašumu Saules ielā24.Man pacēla mākleris kurš nevarēja nekko paskaidrot valsts valoda.Stostījās kā tāds pirmklasnieks,kurš nav izpildījis mājasdarbu.
Vai tad māklerim strādājot ar cilvēkiem nav jāprot perfekti valsts valoda???? Vai tad neviens to nekontrolē???Ja nē,tad kāpēc???
VB! Kur apsveikumi Sieviešu Dienā?
Aizmirsiet?
Begini Cara hapus data (kredivo) dan hapus akun (Kredivo) kamu bi…
Cara Membatalkan Pinjaman (kredivo) Pembatalan dengan cara menghu…
Cara Membatalkan Pinjaman (kredivo) Pembatalan dengan cara menghu…