-7 °C

Vējš 4.12 m/s

Sestdiena, 7. februāris
Nelda, Rihards, Ričards, Rišards
Baronkungs
Paskaidrojiet, nesaprotu

Visur ,nekko citu neesmu ne redzēji,ne dzirdējis.
Ziedojiet,ziedojiet,ziedojiet...
Atdotiet,
Dāvinājiet.
Cik es zinu ka dzīvojam kapitālistiskajā iekārtā,,kurā visu un par visu nosaka neviss nauda,bet gan tās daudzums.

Man ko visu mūžu jāstaigā ar izstieptu roku!!!!
Es nesaprotu kāpēc pie mums nav pārdot,to kas mums nav vajadzīgs???
Neviss,atdot, uzdāvināt,izmest laukā,utt.

Views
1025
12.12.2022, 11:07
N
N
Nobody
Ventspils pašvaldībai

Alejā ir izgaismots svētkiem. Jauki.
Kāpēc pie daudzdzīvokļu mājām turpat centrā (kuras apsaimnieko Jūsu PSIA"Ventspils nekustamie īpašumi piem. Kuldīgas 23, Platā 4, Kuldīgas 27) šodien nav karogi pacelti? Pašvaldības uzņēmums ignorē valstsvētkus!

Views
3895
08.12.2022, 16:37
Ventspilniece11223
Atbalsts daudzbērnu gimenem

Vai tiešām Ventspils pilsētā, lai saņemtu kādus vērā ņemamus atvieglojumus daudzbērnu ģimenei ir jābūt maznodrošinātai vai trūcīgai? Pie jaunajām bērnudārza cenām, vai tiešām maniem 3 rezgaļiem nepienākas nekādas atlaides? Doma par potenciālajiem pulciņiem vispār liekas traka. Vienkārši reizēm liekas smieklīgi, ka saucas ģimenēm draudzīga pašvaldība, bet nespēj ne uz pusi konkurēt ar Liepāju, Rīgu, Jelgavu vai pat Talsiem, kur pretimnākšana 3+ kartes īpašniekiem ir daudz lielaka. Pat elementāra Ziemassvētku paciņa nepienākas, ja nav no trūcīgas vai maznodrošinātas ģimenes.. Vai šo visu neviens neplāno pārskatīt un labot tuvākajā laikā?

Views
1827
08.12.2022, 10:07
Baronkungs
Zupas virtuves

Gribētos zināt !
Kāda ir pavāram izglītība,kurš var izvārīt tādu zupu,ar kuru baro cilvēkus?
Jo normāli domājošs pavārs tādu žļurgu izvārīt nevarēs.Jo tās drīzāk izskatās,pēc vielas,kad tiek izmazgāti katli.

Views
1340
07.12.2022, 10:44
Kondrāds Karlovičs
Skumja statistika!

Šajā gadā nomiruši 4355 otrā līmeņa dalībnieki , kuri nenodzīvoja līdz pensijas saņemšanai! Tuvinieki nesaņems 9.433 miljoni eiro! Informācija VSAA mājaslapā internetā!

Views
1643
06.12.2022, 18:11
Baronkungs
Ja kas nepatīk "Brauc projām"

17 datumā tika veikta aptauja.Kāda sieviete izteica "savu viedokli"protams ne tādu kā domā vairākums.Ko var grauzt,pēc tam to sievieti?
Vai tad mēs nedzīvojam demokrātiskā valstī,kur ikviens drīkst izteikt savu viedokli,un kurš nebūs nopelsts.Cik es zinu,neviens vēl nav atcēlis"
Ne vārda brīvību
Ne cilvēktiesības
Ne demokrātijas pamatprincipus.
Vai tad tiešām visiem jāpūš vienā stabulē,stulbi jāmauj,kā tādam lielam aitu baram.????
Un tad vēl tas teiciens:
"Ja kaut kas nepatīk,brauciet projām "
Kāpēc,kādam kaut kur ir jābrauc,ja vīņam šeit ir dzimtene?
Nav pietiekoši jau aizbraukuši???
Lauki tukši
Pilsētas paliek tukšas
Darbaspēks trūkst....
Ne jau visiem patīk:
Ubagot,lūgt palīdzības dāvanas,iet uz zupas virtuvi žļurgu strebt,ložņāt pa konteineriem.....

Views
1763
06.12.2022, 18:05
Pēdējās komentētās

Begini Cara hapus data (kredivo) dan hapus akun (Kredivo) kamu bi…

Pirms 1 stundas

Berikut Cara Hapus Akun di (kredione) Kamu bisa menghubungi layan…

Pirms 1 stundas

Cara Membatalkan Pinjaman (kredivo) Pembatalan dengan cara menghu…

Pirms 1 stundas